EXCLUSIV  Victoria Răileanu, cea mai importantă lecție pentru fiul ei / Video

Actrița Victoria Răileanu a spus, într-un interviu pentru Spectacola și DC News, care sunt lecțiile pe care și le dorește ca fiul ei, Carol, să le învețe, dar și cum arată viața de mamă, dincolo de succesul în actorie. 

Victoria Răileanu a fost invitată în emisiunea Întâlnire cu arta, de la Spectacola și DC News, acolo unde vorbit despre comedia Klaus & Barroso, în care joacă un rol extrem de picant: Vera, soția unui patron de bar.

Mai mult, actrița a vorbit și despre cel mai important rol al ei cel de mamă.

„Care ar fi cea mai importantă lecție pe care ai vrea ca fiul tău să o învețe de la tine?”, a fost întrebarea Georgianei Ioniță Toader.

„Aș vrea să îi insuflu bucuria de a fi în viață pur și simplu. Pentru că, din punctul meu de vedere, cel mai mare dar care ne-a fost dat este pur și simplu că ne-am născut și de foarte multe ori uităm chestia asta și ne băgăm cu capul în probleme și aia nu-i bine, aia nu-i bine. Și uităm să ne dăm seama de ce am venit noi pe pământ. Și asta aș vrea să nu uite, de fapt. Nu să îl învăț. Pentru că noi toți cred că venim cu uimirea asta cu care venim pe pământ. 

Să nu uite, să nu uite să se bucure de chestiile astea cele mai mici, mai ales din natură, care ne bucură sufletul de fiecare dată. Nu știu, când mergem pe un traseu, la munte sau când suntem la țară. Aș vrea practic mai mult să nu uite ceva decât să-l învăț eu, pentru că eu sunt convinsă că noi toți venim pe Pământ cu niște lecții esențiale, deja știute. Sigur, aici deja contează cât ne implicăm noi, ca părinți. Dar eu cred că eu, pentru Carol, pentru băiatul meu, sunt mai mult ca un ghid. Nu vreau să-i arăt, te vei duce încolo sau te vei duce încolo. Eu mai mult vreau să-l ghidez, să îmi dau seama pe ce traseu vreau să meargă și eu, să fiu acolo, undeva pe lângă el, să-l mai ajut din când în când.  Asta aș vrea, să nu uite bucuria”, a declarat Victoria Raileanu în emisiunea de la Spectacola și DC News. 

Cum reușește să se împartă între zilele de filmare și viața de mamă, dar și de ce a ales numele Carol pentru fiul său, aflați pe Spectacola!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel