VIDEO: Moment șocant. Se plimbă pe aripa unui avion. Ce sancțiune a primit

Instagram/boryspilchany
Instagram/boryspilchany

O femeie nerăbdătoare să coboare din avion a deschis ușa de urgență și s-a plimbat pe aripa aeronavei. 

Cu toții am experimentat frustrarea de a fi blocați într-un avion, la sfârșitul călătoriei, totuși forțați să așteptăm în timp ce se rezolvă o problemă tehnică sau logistică, scrie CNN

Dar, deși bunul simț îi oprește pe cei mai mulți oameni să deschidă singuri ușile, un pasager din Ucraina a decis, se pare, că cea mai bună cale de acțiune a fost să deschidă ușa de la o ieșire de urgență și să facă o plimbare pe aripa avionului.

Unde a avut loc incidentul 

Incidentul a avut loc pe Aeroportul Internațional Boryspil din Kiev, iar pasagera se afla într-un avion al companiei Ukraine International Airlines. 

Plimbarea neautorizată a femeii pe aripa avionului i-a adus o interdicție pe viață. Nu mai are voie să zboare cu nicio cursă Ukraine International Airlines.

Nu se afla sub influența alcoolului sau a drogurilor

Potrivit unei declarații a companiei aeriene, securitatea aeroportului și poliția au participat la fața locului, alături de medici, care au stabilit că femeia „nu se afla sub influența alcoolului și / sau a drogurilor”.

Compania aeriană din Ucraina a criticat pasagerul pentru că a dat un „exemplu parental” inadecvat, subliniind că ar putea fi supusă „unei sancțiuni financiare excepțional de mari sub forma unei amenzi”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel