VIDEO cu Marisa Paloma, câștigătoare ”Bravo, ai stil!”. A dezvăluit ce a ascuns în ultima perioadă

Captură Instagram Marisa Paloma
Captură Instagram Marisa Paloma

Marisa Paloma, câștigătoarea ediției din 2017 a emisiunii „Bravo, ai stil!”, este însărcinată.

Marisa Paloma este însărcinată. Vedeta, care a căpătat o mare popularitate în timpul show-ului de la Kanal D, a declarat în mai multe rânduri că își dorește un copil, dar și că atât ea, cât și logodnicul ei, Liviu Stanciu, se simt pregătiți să devină părinți.

„Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi în ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!! Viața ne-a testat în atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea și dacă vă urmați instinctul!

În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri în viața noastră!!! Și toate datorită lui Liviu Stanciu, omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum. Care a știut încotro să mă îndrume și care, când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai încolo.

Am apusul și marea în față, pe cel mai drag și iubit om de pe planetă lângă mine, și pe cel/cea care va întregi în curând această familie. Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu în cuvinte. MOMMY TO BE!!!!!!!!!!!!”, a scris Marisa Paloma pe contul de Instagram, unde a publicat și filmarea de mai jos:

„Urmează un nou capitol important din viața noastră. Cel mai important!!! Și cel mai așteptat de până acum!”, a scris, într-un alt mesaj pe Instagram, Marisa Paloma. 

Liviu Stanciu și Marisa Paloma s-au cunoscut în culisele emisiunii „Bravo, ai stil!”, în anul 2017, iar de atunci formează un cuplu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel