Imagini virale cu un câine care se ascunde când Trump vorbește despre animale de companie / video

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @EyeEm

Un clip video viral surprinde un câine care se ascunde după ce aude o declarație a fostului președinte Donald Trump, în timpul unei dezbateri televizate, despre un câine folosit ca hrană, iar reacția patrupedului a stârnit numeroase comentarii pe rețelele sociale.

Un clip video în care un câine se ascunde după ce a auzit o declarație controversată a fostului președinte Donald Trump a devenit viral pe rețelele de socializare. În timpul unei dezbateri televizate între Kamala Harris și Trump, patrupedul a reacționat în mod surprinzător când acesta a spus: „un câine a fost luat și folosit pentru hrană”. Imediat după ce a auzit fraza, câinele a fugit și s-a ascuns după canapea, continuând să urmărească dezbaterea de la distanță.

Incidentul s-a petrecut în contextul în care Trump a menționat un presupus caz din Springfield, Ohio, legat de câini și imigranți, dar jurnalistul David Muir l-a corectat, afirmând că managerul orașului a declarat că nu există dovezi care să susțină povestea.

@livvverrrrr not the cats ???????? #fyp #catsoftiktok #debate ♬ original sound - Independent

În urma acestui moment, și alți proprietari de câini au postat imagini cu reacțiile animalelor lor în timpul dezbaterii, generând numeroase comentarii și reacții online.

This dog watching the debate
byu/JoeCormier inMadeMeSmile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel