VIDEO Viral - Desen animat cu un tractor ucrainean care remorchează un tanc rusesc

Foto Captură Tweeter
Foto Captură Tweeter

Un desen animat ucrainean cu un tractor albastru care remorchează un tanc rus a devenit viral pe Twitter.

Clipul animat a apărut pentru prima dată pe un cont TikTok ucrainean, postat de @paola_zandar. Clipul a fost distribuit ulterior pe Twitter de Marcus Moody (@_MJMoody_) pe 26 martie și de atunci a strâns peste 765.000 de vizualizări.

În videoclip, un tractor albastru, zâmbitor, care pare să reprezinte Ucraina, trage după el un tanc rusesc, identificabil prin litera „Z” etichetată pe vehiculele militare ale rusești, în timp ce cântă vesel în rusă. La un moment dat, o oaie își scoate capul din tanc și se alătură cântecului cu „baa”.

Clipul este o versiune ușor modificată a unui cântec rusesc pentru copii numit ”Blue Tractor”, conform Euronews, în care diferite tractoare trag un vagon cu un animal necunoscut înăuntru și îi cer copilului spectatorului să ghicească animalul după sunetul său.

Versurile rusești sunt aceleași în ambele versiuni, cu tractorul cântând: „Hai, încearcă și ghici cine este, cine este, cine este, cine cântă melodia”.

Oaia care iese în parodia ucraineană ar putea fi o aluzie la soldații ruși care urmează orbește ordinele președintelui lor.

Un alt utilizator a răspuns la video cu o imagine a unui set Lego pentru un „tanc rusesc liber” care are un tractor ucrainean roșu care remorcă un tanc rusesc.

Desenul animat original, care a fost modificat pentru a se potrivi, este al unui cântec popular pentru copii în rusă numit ”Tractor albastru”.

În cântec, diferite tractoare trag un vagon cu un animal necunoscut în el, pe care copiii care urmăresc trebuie să-l ghicească după sunetul pe care îl face animalul.

Versurile, neschimbate în noul videoclip, îl face pe tractor întreabă publicul,

„Ei bine, băiete, haide,

încercați și ghiciți,

cine este, cine este, cine este,

cine cântă melodia”

Youtube video image

La cinci săptămâni de la invazia Ucrainei, forțele de apărare ale țării continuă să rețină trupele ruse în multe părți ale țării, în ciuda puterii militare mult mai mari a Rusiei. 

Luni, președintele Volodimir Zelenski a anunțat că forțele sale au preluat conducerea asupra Irpin, o suburbie strategică a Kievului, după o lună brutală de lupte de stradă. Delegații ruși și ucraineni s-au întâlnit marți la Istanbul, Turcia, pentru discuții de pace, care au fost neconcludente.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel