VIDEO Viral: Georgina Rodriguez, cu ochelari ”anti-lacrimi”, a gătit ”omleta spaniolă perfectă”

Sursa foto: captură video Instagram
Sursa foto: captură video Instagram

Partenera de viață a starului portughez Cristiano Ronaldo și-a uimit fanii cu un nou clip gastronomic.

Citește și articolul - Cristiano Ronaldo își uimește fanii cu noua lui țintă

Astfel, Georgina Rodriguez le-a arătat fanilor săi, pe contul de Instagram, rețeta sa de omletă spaniolă. Georgina a apărut îmbrăcată într-un echipament sportiv și cu ochelari de la un renumit brand. Partenera lui Cristiano Ronaldo s-a pregătit să arate modul în care se prepară ”una dintre cele mai bune omlete cu cartofi pe care le-a gustat vreodată în lume”, conform Tapas Mgazine.

Rețetă omletă de cartofi ”Gio”

Chiar dacă este cunoscută pentru pasiunea ei pentru mâncare, Georgina recunoaște faptul că nu petrece mult timp în bucătărie. Însă, a vrut să împărtășească cu fanii săi cum se preparară acest clasic spaniol, menționând și o serie de sfaturi utile. ”Bună, dragii mei: o să pregătesc o omletă de cartofi și o să vă dau rețeta mea”, anunță Georgina, cu entuziasm.

Ingrediente. Cum se prepară omleta

Ingredientele necesare, pentru omleta de cartofi ”Gio”, sunt următoarele: Ouă de la găini crescute în aer liber, cartofi, ceapă, ulei de măsline extravirgin și sare de Himalaya. În clipul postat, Georgina începe prepararea prin curățarea cartofilor și îi taie felii, spunând: ”Le tăiem felii ca să fie mai gustoase”, timp în care savurează o gustare delicioasă, un fuet catalan, pe care îl adoră.

Ulterior, ea taie ceapa în stilul julienne, purtând ochelarii Chanel, pentru a nu lăcrima. Ceapa o gătește în ulei de măsline extravirgin. După ce cartofii sunt prăjiți, îi amestecă cu ouăle și îi puțin îi zdrobește.

”Acum nu mai rămâne decât să îl întorci o dată în tigaie, astfel încât să fie gata”, concluzionează Georgina cu zâmbetul pe buze. Clipul culinar a devenit viral în câteva minute.

VIDEO

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Dieta zilnică a Georginei. Gustarea ei preferată

Georgina Rodríguez, în vârstă de 30 de ani, este una dintre cele mai faimoase femei din lume. Ea are o viață de zi cu zi extrem de activă, agitată, în care trebuie să își împartă timpul între cariera profesională, dar și îngrijirea copiilor. Alături de Cristiano Ronaldo formează unul dintre cele mai influente cupluri pe plan mondial.

Iubitori ai sportului și familiei, reușesc să îmbine marile lor angajamente profesionale și personale cu un stil de viață sănătos. Prin urmare, reușesc să aibă amândoi un fizic impresionant, admirat de milioanele de fani pe pe rețelele sociale, scrie publicația Lecturas.

Copiii lui Cristiano Ronaldo, refuzați la o școală exclusivistă din apropierea Lisabonei

De asemenea, amintim faptul că Cristiano Ronaldo și Georgina au dorit să își înscrie copiii la școala publică, St. Julian’s College, dintr-un oraș aflat în apropierea Lisabonei, unde Ronaldo își construiește o vilă de lux. Însă a renunțat la idee după ce conducerea instituției a respins solicitarea lor, scrie Corriere della Sera.

Citește și articolul - Cristiano Ronaldo, mesaj inedit la retragerea "fratelui său" de la naționala Portugaliei - Foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel