Video viral: Un bărbat a început să plângă după ce și-a vândut Dacia, mașina lui de 34 de ani. Reacțiile internauților: "Nu aș fi luat-o"

Video viral: Un bărbat a început să plângă după ce și-a vândut Dacia, mașina lui de 34 de ani. Reacțiile internauților: "Nu aș fi luat-o" / Foto: Captură video TikTok
Video viral: Un bărbat a început să plângă după ce și-a vândut Dacia, mașina lui de 34 de ani. Reacțiile internauților: "Nu aș fi luat-o" / Foto: Captură video TikTok

Un bărbat a început să plângă după ce și-a vândut Dacia, mașina pe care a avut-o timp de 34 de ani, iar filmarea a ajuns virală.

Un vârstnic, nevoit să își vândă vechea Dacie, a început să plângă în momentul în care a dat mașina noului proprietar. Momentul a fost filmat de cel care a cumpărat mașina, iar filmarea postată ulterior pe internet a ajuns virală în scurt timp. În video poate fi văzut vârstnicul care stă lângă mașină, uitându-se la el, moment în care îi dau lacrimile.

Impresionat de durerea bătrânului, noul proprietar a ieșit din mașină și l-a luat în brațe, spunându-i să plece acasă.

"Uite-l, mă, săracul... Bre, mi-e milă de matale, îmi vine să te iau în brațe. Du-te acasă", spune cumpărătorul mașinii pe filmare.

Se pare că bărbatului îi era prea greu să se despartă de mașina care i-a fost alături în ultimii 34 de ani. Nu se știe motivul pentru care acesta a decis să vândă vechea Dacie, dar cel mai probabil bărbatul a avut nevoie de bani și a fost nevoit să renunțe la ea. Clipul a adunat în câteva ori peste 200 de mii de aprecieri. Din comentariile internauților reiese că bărbatul în cauză este din Brașov.

Reacțiile internauților. "Nu aș fi luat-o"

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Mulți oameni au scris că i-ar fi plătit omului mașina, dar i-ar fi lăsat-o lui.

"Cea mai întreținută Dacie din Brașov. Îl știu pe domnul, în fiecare zi ștergea și curăța la mașină. Avea grija de ea ca de icoană!", a scris un bărbat.

"Nu aș fi luat-o, îi dădeam banii și plecam. Rupe sufletul în mine", a scris o femeie.

"Aici nu e vorba de Dacie. E vorba de sentimente și amintiri trăite cu acea mașina . E o diferența", a scris un alt internaut.

"Odată cu mașina s-a încheiat și o etapă din viața lui, de acolo vin lacrimile", a scris altcineva.

"Dacă o vinzi, sună-mă! Jur ca îi înapoiez mașina!", a scris un tânăr.

"Noi, generația tânără, nu vom ști niciodată ce înseamnă atașamentul față de un lucru care l-am cumpărat cu sudoarea frunții. Se vede ce însemna pentru el", a scris altcineva.

"Posibil sa fi ajuns în situația sa o vândă din cauza situației în care suntem cu toții...scumpiri, inflație, credite...trebuie înțeles omul", comentat o femeie.

"Uitați ce înseamnă să pui suflet și sa întreții o mașină bună și cu care omul și-a făcut treaba atâția ani...noi acu le schimbam la 4-5 ani", a comentat un alt internaut.

"În 1989, așteptai 1 an pentru achiziție, a dat o avere pe ea. 90.000 lei aveau valoare. Acum, cât a luat pe ea, nu poate face mare lucru", a scris cineva.

"Am plâns și eu cu el. E greu sa te despărți de anumite chestii care te-au ajutat și te-au urmat pe unde ai avut nevoie", a spus un alt internaut.

@norocelalexebuzdu

Greu sa te desparti de Dacia pe care ai tinuto 34 ani ????????❤️

♬ sunet original - Norocel Alexe Buzdug

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel