VIDEO Viral: Cum se răsfață gratuit un câine la o spălătorie auto

Foto ilustrativ Pexels
Foto ilustrativ Pexels

Un câine a fost filmat, într-o ipostază inedită, la o spălătorie auto.

Citește și articolul - O cățelușă ”eroină” a uimit pe toată lumea. Cum și-a salvat stăpânul de la moarte - Foto în articol

Patrupedul a fost filmat în timp ce se răsfață și profită de faptul că o persoană folosea în acel moment o spălătorie automată pentru mașina sa. Pe imagini se poate observa cum, în mod gratuit, câinele își curăță blanul cu ajutorul periilor de la spălătoria auto.

Clipul a ajuns viral. Ingeniozitatea câinelui i-a uimit pe internauți

Postarea a fost făcută în comunitatea Animals Being Geniuses de pe platforma Reddit și a ajuns imediat virală. Până acum, a strâns peste 2.700 de aprecieri.

De asemenea, zeci de oameni au comentat. ”De ce partea din spate a mașinii mele este acoperită cu păr de câine?!”, a spus, în ton de glumă un internaut. ”Postarea asta nu devine niciodată plictisitoare. Genial”, ”Acolo sunt toate chimicalele, totuși”, au mai scris alți oameni. 

Video

This clever dog using the car wash
byu/super_man100 inAnimalsBeingGeniuses

Unii dintre ei sunt îngrijorați ca animalul ar putea fi rănit în urma folosirii periilor de la spălătoria auto. Însă pe imagini se poate observa că patrupedul nu dă semne că ar avea vreo problemă în acest sens.

Citește și articolul - 8 lucruri mai puțin știute despre câini

Iată care sunt cele mai puțin cunoscute lucrurir despre câini. De exemplu, sprâncenele câinilor au evoluat pentru a fi mai expresive. Cu toții știm despre privirea de cățeluș, însă aceste expresii drăguțe nu au fost întotdeauna parte din anatomia câinelui.

Conform mai multor studii, câinii au dezvoltat mușchi faciali de-a lungul anilor în care au fost domesticiți. Mușchii faciali le permit sprâncenelor să se miște spre interior și în sus, cu scopul de a comunica a mai bine cu oamenii. Unii cercetători spun faptul că au evoluat cu scopul de a ne manipula mai bine pe noi, oamenii, însă încearcă tu să spui „nu” unei recompense în plus când amicul tău blănos îți dă acea privire!

Primul câine care a făcut înconjurul lumii

Savannah, o cățelușă de 7 ani, a devenit primul câine documentat care a înconjurat lumea. Savannah l-a însoțit pe stăpânul ei, Tom Turcich, care a fost a 10-a persoană care și-a documentat călătoria, mergând pe jos, în jurul globului. Turcich a adoptat-o pe Savannah la doar câteva luni după începerea călătoriei. Au călătorit timp de șapte ani pe șase continente.

Câinii nu au clavicule funcționale 

Câinii nu au clavicule în corpul lor, precum au oamenii. La oameni, claviculele leagă umerii de trunchi. Însă, la câini, omoplații se conectează la restul corpului doar prin țesut și mușchi. Câinii au clavicule rudimentare, care sunt formate în mare parte din cartilaj. Au o lungime de mai puțin de un centimetru. De asemenea, nu se articulează cu restul scheletului. Vezi continuarea articolului aici și află care este recordul mondial pentru cele mai multe mingi de tenis ținute în gura unui câine!

Citește și articolul - 5 moduri de a crea o legătură cu câinele tău și de a construi cea mai bună relație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel