Vin bani pentru județul Giurgiu. Dan Motreanu, anunț

Dan Motreanu a anunțat semnarea unui nou contract cu ministrul Dezvoltării.

"Un nou contract de finanțare a unui proiect din județul Giurgiu a fost semnat de ministrul Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea.

Comuna Bolintin-Deal beneficiază de o finanțare în valoare de 10,6 milioane de lei prin programul ”Anghel Saligny”. Finanțarea vizează realizarea obiectivului de investiții ”canalizare ape pluviale, trotuare, acostamente, rigole carosabile, podețe pentru străzile modernizate prin asfaltare”.

Dezvoltarea comunităților locale este o prioritate pentru PNL și este dovedită atât prin implicarea miniștrilor liberali, cât și prin eforturile primarilor PNL, precum Emilian Bănică (Bolintin-Deal), în realizarea de proiecte pentru atragerea de fonduri.

Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” a fost inițiat și este susținut de Partidul Național Liberal. Prin acest program, județului Giurgiu i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei pentru alimentare cu apă, sisteme de canalizare și drumuri. Alte 200 de milioane de lei sunt destinate extinderii rețelei de gaze naturale", a scris Dan Motreanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel