EXCLUSIV  ”Vine un weekend important”. Astrologul Daniela Simulescu: Și astrele vor vota. S-ar putea să apară și niște evenimente mai scandaloase

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Milioane de europeni, între care și români, sunt așteptați la vot în această duminică.

În această duminică toată Europa este chemată la urnele de vot pentru alegerile europarlamentare, iar românii mai au niște alegeri de făcut, cele pentru locale, care vor avea loc tot duminică, 9 iunie, în urma comasării celor două.

Astrologul Daniela Simulescu, redactor-șef la Astrosens, susține că acest final de săptămână este important și ne îndeamnă să ne exercităm dreptul de a vota. 

”Vine un weekend destul de important, mai ales că duminică mergem să votăm. Abia aștept să merg să votez. Am folosit evenimentul acesta, ca de fiecare dată când e de votat, că mă duc să fac un lucru important, indiferent pe cine votez, cum votez, important este să mergi la vot și să îți exerciți acest drept.

Asta vă recomand și vouă. Eu abia aștept. Cred că voi merge cu o parte din familie sau cu niște prieteni. Ultimele alegeri la care am fost au fost așa, un  motiv de bucurie: Hai să mergem să votăm. Să vedem câți oameni sunt acolo, să luăm pulsul.

Daniela Simulescu: Și astrele vor vota în zilele ce urmează

Și astrele vor vota în zilele ce urmează, pentru că vor fi destul de pretențioase. Am avut noi Luna Nouă în Gemeni, de ieri, care a fost destul de veselă și puțin superficială, dar ce credeți, în weekend Venus face un Careu cu Saturn și oarecum și Mercur se apropie de un Careu cu Saturn, foarte interesant, iar duminică, Marte intră în Taur. Iese din Berbec și intră în Taur.

S-ar putea să apară și niște evenimente de astea mai scandaloase, în acest weekend, pe plan politic-social, dar noi, muritorii de rând trebuie să ne ocupăm de ale noastre și apoi să ne uităm la ce se întâmplă prin lume”, a spus astrologul Daniela Simulescu, în exclusivitate, la DC News TV și DC News.

 

Mai multe în video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel