Violeta Botezatu a primit Golden Buzz la Românii au Talent. Bobonete: Îți zic ceva ce n-am mai spus niciunui concurent vreodată

Românii au Talent
Românii au Talent

Artista a primit Golden Buzz-ul, după ce le-a făcut pielea ca de găină tuturor din sală.

Violeta Botezatu are 40 de ani și este profesoară de muzică într-un liceu din Republica Moldova. Elevii săi sunt foarte norocoși întrucât artista are o istorie personală extrem de bogată.

La 16 ani a început să cânte la acordeon, după care, la nici măcar un an, începuse și pian. Ea studia în adolescență la un liceu de muzică din Chișinău, iar la cele două instrumente a mai adăugat și cobza. Imediat după anii de studii, ea a plecat în străinătate, unde a fost prima persoană care nu are cetățenie venețiană și care a cântat la gondolele venețiene. Tradiția permite doar bărbaților venețieni să cânte pe gondole.

După ce a cucerit Vestul, ea s-a întors în Republica Moldova unde încearcă să transmită mai departe talentul său.

„Vedeam cât de sceptici erau spectatorii pentru că trebuia să cânt într-un dialect venețian. Ei țin foarte mult la acel dialect.”

De asemenea, ea a studiat și Conservatorul din Veneția - acesta fiind un gest de mare curaj din partea sa.

„Ce timbru frumos ai!”, spusese Andra, atunci când Violeta și-a făcut introducerea.

Numărul artistei a constat într-o piesă cântată la pian, cu nuanță de jazz, care a stârnit lacrimile publicului.

„Mi-ai făcut pielea de găină. Am simțit un moment fenomen. Sunt extrem de sinceră. Mă simt de parcă tu mi-ai făcut cel mai frumos cadou acum. Îți mulțumesc.”, a zis Andra.

„Doamna Violeta, trebuie să recunosc că puține momente de la Românii au Talent m-au răvășit cum a fost momentul dumneavoastră. Nu mi-a fost dat să aud până acum o voce și o interpretare de o așa magnitudine. Mă simt ca lovit de tren, cu tot cu vagoane. Sincer, vreau să vă zic ceva ce n-am zis niciunui concurent de până acum. Eu vă rămân dator.”, a precizat și Bobonete.

„Știi ce ai făcut? Ți-ai arătat sufletul, la propriu. Asta înseamnă să fii artist, să-ți deschizi sufletul, să-l lași să-l vadă toată lumea”, a concluzionat și Dragoș Bucur.

În urma cuvintelor frumoase pe care le-a adresat juriul, soțul interpretei - prezent și el în sală alături de copilul lor - a început să lăcrimeze.

„Ești dincolo de artist, ești mai mult decât un artist. Ne-ai oferit în aceste minute o evadare de la tot ce e nefericit în jurul nostru. Am trăit ca într-un vis cu toții. Aș vrea să-ți dăruiesc ceva”, a mai spus și Andi Moisescu, care l-a chemat pe Bobonete alături de el pentru a apăsa împreună butonul Golden Buzz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel