Viorel Moldovan, concluzie dură după ce Florinel Coman ar fi luat intenţionat cartonaş roşu în meciul cu Oţelul Galaţi. Fotbalistul se apără

Captura Prima Sport
Captura Prima Sport

FCSB a pierdut meciul cu Oţelul Galaţi, scor 0-2. În minutul 90+6, Florinel Coman a forţat al doilea cartonaş galben şi implicit eliminarea. 

Motivul pare a fi unul strategic. Coman încasase deja un cartonaş galben în minutul 58, ceea ce însemna că urma să fie suspendat la meciul cu CFR Cluj, din etapa următoare a Superligii. O eliminare în meciul cu Oţelul pentru cumul de cartonaşe înseamnă că Florinel Coman va lipsi de la meciul din Cupa României, cu FC U Craiova, dar că la meciul cu CFR Cluj va putea să joace. 

După meciul de pe Arena Naţională de duminică seara, Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naţionale, a tras o concluzie dură. 

"Multă lume o să spună 'mamă, ce inteligenţă, ce şmecherie a făcut Coman, ce strategie au avut oficialii FCSB, că au găsit soluţia asta'. Da, pentru că fotbalul la noi e şmecherie, totul e şmecherie, societatea e şmecherie, politica e şmecherie, peste tot e numai şmecherie", a declarat Viorel Moldovan. 

Florin Coman spune, însă, că nu a vrut să fie eliminat 

După meci, şeptarul FCSB a spus la flash-interviu că nu a vrut să fie eliminat. 

"Ne-am surprins singuri. Am făcut o primă repriză puţin mai ok, cu ocazii. Nu am reuşit să marcăm, am luat acel gol pe o greşeală. Asta este, se mai întâmplă. Dar este o dezamăgire pentru că am pierdut acest meci. Nu am fost noi, nu ne-am regăsit. A fost un meci foarte prost făcut de noi, nu am avut zvâc, am fost o echipă semi-activă. În frunte cu noi, atacanţii, pentru că nu am reuşit să marcăm. 

Citește continuarea pe DCSport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel