Viorica de la Clejani se luptă cu o boală cruntă. Ultima postare de pe Tik Tok i-a îngrijorat pe fani

foto: Viorica și Ioniță din Clejani, Facebook
foto: Viorica și Ioniță din Clejani, Facebook

Viorica de la Clejani suferă de o boală nemiloasă, motiv pentru care trebuie să fie atentă la ce mănâncă și să își monitorizeze în permanență starea de sănătate.

Artista a anunțat în luna februarie a acestui an faptul că suferă de diabet, o boală cruntă pe care a descoperit-o în urma unui control de rutină. De curând, Soția lui Ioniță de la Clejani acuza dureri în zona ficatului, iar asta a pus-o pe gânduri. A împărtăși asta și cu fanii din online.

Artista este nevoită să respecte un regim alimentar strict și să renunțe la zahăr, acesta fiind și motivul pentru care a pierdut mai multe kilograme. „Cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede”,  spune Viorica de la Clejani.

Interpreta a împărtășit un videoclip pe contul ei de TikTok în care a dezvăluit o rețetă prin care încearcă să-și gestioneze diabetul. Viorica a pregătit o ciorbă care conține doar legume proaspete și pe care a servit-o fără pâine. „Să intrăm în remisie, să întoarcem diabetul de la coadă la cap. Să mâncăm cât mai puțin, cât mai fără calorii, fierte, nu prea gustoase. Am făcut o ciorbică cu păstăi, cu morcov, cu varză albă, cu legume. Ia să vedem, o să mănânc toată strachina asta goală, fără pâine. Să vedem ce glicemie îmi mai iese acum”, a spus Viorica de la Clejani, pe contul său de TikTok.

@vioricadelaclejani_♬ sunet original - VIORICADELACLEJANI

A renunțat complet la zahăr

Pasionată de mâncărurile gustoase și mai ales dulciuri, Viorica de la Clejani a dezvăluit că a renunțat de tot la zahăr. Această schimbare a avut un impact pozitiv asupra greutății sale, chiar dacă nu era inițial obiectivul principal. „Eu fac ce spun medicii. Nu mi-aș fi dorit să slăbesc pentru că eu mă simt bine în pielea mea. Nu mai mănânc zahăr. Mi-a zis doctorul așa: cu cât mănânci mai mult, cu atât te duci mai repede. Pentru o viață sănătoasă mâncați cât mai puțin. Cât mai puțin și sănătos”, a mărturisit Viorica de la Clejani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel