Viral în Cluj. Cort de închiriat în apartament pentru 100 de euro! Reacțiile ironice au explodat pe rețelele sociale

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @shisuka
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @shisuka

Un anunț de închiriere a devenit viral pe rețelele de socializare, atrăgând sute de reacții și comentarii amuzante în rândul utilizatorilor. 

Anunțul, postat pe un grup de închirieri din Cluj-Napoca, oferă spre închiriere un cort instalat într-un apartament de două camere, descris ca având “open space” și “acces imediat la bucătărie”, alături de un TV panoramic. 

Chiria este de 100 de euro, plus cheltuieli, cu opțiunea de a adăuga 50 de euro pentru un laptop inclus.

Acest anunț neobișnuit a stârnit o mulțime de reacții ironice, mai ales în contextul începutului anului universitar, când cererea de locuințe în Cluj-Napoca este extrem de ridicată, iar prețurile sunt pe măsură.

Membrii grupului au fost provocați la discuții pline de umor, iar comentariile au variat de la întrebări despre “disponibilitatea locurilor de parcare pentru machetele de Dacia 1310” până la glume despre “încălzirea în pardoseală” și dacă “se poate pune marmură pentru un confort sporit”.

Un utilizator a întrebat serios dacă anunțul este “declarat la ANAF”, în timp ce alții au glumit despre plată în “vouchere SGR sau PET-uri”. Printre cele mai populare reacții se numără și ofertele de schimb cu alte corturi la țară sau cererea de acces la telecomandă pentru încă 50 de euro.

Cu peste 408 reacții și 48 de comentarii, oferta pentru închirierea unui cort într-un apartament a stârnit o adevărată avalanșă de ironii și glume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel