Viral: Momentul când un pescăruș înghite o veveriță în doar câteva secunde. Valuri de reacţii în online (video)

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Un filmuleţ cu un pescăruș înfometat care înghite o veveriță întreagă în câteva secunde a provocat şoc printre internauți. 

Imaginile surprind momentul în care pasărea înhaţă rozătoarea de pe marginea drumului și o înghite într-o fracţiune de secundă. de-a dreptul şocant pentru privitori este cum coada stufoasă a veveriţei încă mai atârnă în afara ciocului în timp ce pasărea se chinuie să o înghită dintr-un foc.

Până la urmă pescăruşul reușește să înghită întreaga veveriță în mai puțin de un minut, după care îşi ia zborul. Iubitorii de animale spun că au rămas fără cuvinte și au numit pasărea „sălbatică” un dinozaur din zilele noastre.

Nu se cunoaşte locaţia exactă unde a fost surprins episodul care a îngrozit trecătorii, însă videoclipul a devenit viral odată ce a fost distribuit pe TikTok. Mulți dintre utilizatori nu s-au putut abţine de la comentarii:

„Nu am mai văzut așa ceva până acum” / „Wow. Pur și simplu a lăsat-o să cadă ca pe o bomboană.”/ „Sunt traumatizată. Nu-i voi mai privi la fel.”/ „Veverița nu știa că pescărușii mănâncă veverițe”/ „Păsările sunt dinozauri moderni. Sunt sălbatici.”, sunt doar câteva din comentariile pe care internauții le-au lăsat la videoclipul devenit viral. 

Pescărușii sunt cunoscuți că se hrănesc cu pește, insecte, alte păsări și mamifere mici ca şoareci şi broaşte. Însă, conform unui articol publicat în Dailymail, aceste păsări au devenit o sursă de neplăcere în stațiunile de pe litoralul Regatului Unit, deoarece atacă turiștii şi le fură din cartofii prăjiţi şi din conurile cu îngheţată.

Din filmare nu ne putem da, însă, seama dacă veveriţa era moartă sau vie în momentul în care a fost ingerată de pasăre.

Clipul care a şocat internetul, aici:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel