VIRAL: Povestea gemenilor care s-au născut la diferență de doi ani

Foto ilustrativ de Ron Lach de la Pexels
Foto ilustrativ de Ron Lach de la Pexels

Povestea a doi tineri a devenit virală. Cei doi au dezvăluit că sunt gemeni, deși între ei este o diferență de doi ani.

În urmă cu doi ani, Sarah Sargent (18 ani) a aflat că Will (20 de ani) este fratele ei geamăn. Deși pare o situație complicată, este, de fapt, extrem de simplă. 

Fratele și sora au fost concepuți în aceeași zi, prin fertilizare in vitro, dar unii embrioni nu au fost implantați imediat. Embrionii din care s-a format Sarah au fost înghețați o perioadă și abia apoi implantați, potrivit The Sun

Astfel, deși sunt născuți la doi ani diferență, cei doi tineri sunt gemeni.

Sarah Sargent a dezvăluit totul pe Tik Tok: 'Părinții mei au reușit să aibă copii cu ajutorul fertilizării in vitro. Clinica a încercat să fertilizeze toate ouăle și a avut o rată de succes rezonabilă. Embrionii sunt examinați și cei mai puternici doi sunt folosiți mai întâi. Unul dintre acești embrioni a fost folosit pentru a se naște fratele meu. Restul au fost înghețați. Eu eram unul dintre aceștia. Am fost dezghețată la aproximativ 12 luni după nașterea fratelui meu, în ianuarie 2001. Am fost născută în octombrie 2002, 21 de luni mai târziu. Suntem gemeni pentru că ne-am format în același pântec, însă pe mine m-au scos și m-au pus într-un congelator timp de doi ani'.

VEZI ȘI: VIDEO Două nunți, în același cort de evenimente, în același timp. Haos total. Invitații au început să plece rapid

Sarah credea că e adoptată pentru că nu seamănă cu nimeni din familie 

Știa că părinții ei au apelat la fertilizarea in vitro, dar nu știa și de faptul că ea și Will sunt frați gemeni. Sarah a aflat totul la 16 ani, după ce i-a spus tatălui său că ea crede că a fost adoptată pentru că nu seamănă cu nimeni din familie, în special cu fratele său. 

'Atunci mi-a spus că nu am fost adoptată, ba chiar că Will este fratele meu geamăn. Bineînțeles, am crezut că glumește și i-am spus că ar fi imposibil pentru că sunt cu doi ani mai mică. Mi-a explicat totul.', a adăugat Sarah.

Sarah a precizat că părinții nu le-au spus că sunt gemeni până atunci pentru că nu erau destul de mari ca să înțeleagă totul.

@sar_sarge

my parents “forgot to tell me” apparently

♬ original sound - Alex & Maritza Barona

@sar_sarge

Reply to @julesss431 ##greenscreenvideo part 2 explained! ##ivf ##ivftwins ##twins ##part2 ##ivfbaby

♬ original sound - Sar sarge

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel