Cazul Epstein, noi informații: Virginia Giuffre ar fi fost plătită cu 15.000 de dolari pentru a întreține relații intime cu prințul Andrew

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Virginia Giuffre, acuzatoarea prințului Andrew, a declarat că a fost plătită cu 15.000 de dolari de Jeffrey Epstein pentru a întreține relații intime cu prințul regal când avea 17 ani, au dezvăluit documente judiciare.

Documentele juridice se numără printre cele mai recente loturi făcute publice în legătură cu plângerea civilă de defăimare a doamnei Giuffre împotriva fostei iubite și asociate de lungă durată a lui Epstein, Ghislaine Maxwell. Plângerea a fost depusă în 2015 și a fost soluționată doi ani mai târziu.

Într-o depoziție din 2015, Giuffre a fost întrebată de avocații gigantului juridic Alan Dershowitz despre ocazia în care susține că a petrecut timp cu ducele de York în 2001.

Ea a fost întrebată: "Ați fost plătită între 10 și 15.000 de dolari de către sau în numele lui Jeffrey Epstein pentru a face sex cu prințul Andrew?"

Giuffre a răspuns: "Da, am primit 15.000 de dolari. Nu știu care este echivalentul în lire sterline. I-am primit în dolari americani."

Andrew a negat cu tărie orice abatere și a susținut că nu a întâlnit-o niciodată pe Giuffre, care a fost traficată de Epstein.

Ea a fost apoi întrebată dacă a plătit impozite pentru acești bani, la care a răspuns "nu."

Nu se știe la care dintre cele trei ocazii - la Londra, la New York sau pe insula privată a lui Epstein din Caraibe - se referea când a afirmat că a făcut sex cu prințul Andrew.

Ducele a plătit milioane de lire sterline pentru a soluționa un proces civil separat cu Giuffre, care l-a acuzat că a agresat-o sexual în trei ocazii, inclusiv într-o baie din casa londoneză a lui Maxwell.

De asemenea, în mărturia sa, doamna Giuffre a descris cum a fost traficată în sudul Franței de către Epstein și Maxwell către un lider mondial care era un "prinț."

Ea le-a spus avocaților că nu-i știa numele, dar a adăugat: "Vorbea o limbă străină, vorbea și engleza, dar nu sunt prea sigură de unde era... Mi-a fost prezentat ca un prinț."

Finanțatorul pedofil american Epstein a fost, de asemenea, interogat sub jurământ în cadrul plângerii civile de defăimare a Virginiei Giuffre împotriva lui Maxwell.

În mărturia sa, care este, de asemenea, publicată ca parte a ultimului lot de documente, Epstein a fost interogat de avocatul Virginiei Giuffre cu privire la faptul dacă el și Maxwell i-au spus acesteia să facă sex cu Andrew în 2001.

"De fapt, ar fi o evaluare corectă a tuturor circumstanțelor din jurul acestei situații să spunem că ați forțat-o pe Virginia să facă sex cu Prințul Andrew?"

Avocatul lui Giuffre, Paul Cassell, l-a întrebat pe Epstein: "De fapt, ar fi o evaluare corectă a tuturor circumstanțelor din jurul acestei situații să spunem că ați forțat-o pe Virginia să facă sex cu Prințul Andrew?"

După ce Epstein a refuzat să răspundă, avocatul a continuat: "Ce s-ar fi întâmplat cu Virginia dacă ar fi refuzat să facă sex cu prințul Andrew?"

În urma unui alt refuz de a răspunde la întrebare, Cassell l-a întrebat apoi pe Epstein: "La scurt timp după ce Prințul Andrew și Virginia au făcut sex, Virginia v-a dat un raport complet despre detaliile actului sexual, adevărat?"

Cassell a mai spus: "Nu este adevărat, domnule, că prințul Andrew v-a mulțumit pentru că i-ați pus-o pe Virginia la dispoziție în scopuri sexuale?"

Epstein a refuzat să răspundă la ambele întrebări.

Luni, documentele desecretizate au dezvăluit că au fost făcute înregistrări ale actelor sexuale ale lui Andrew, Bill Clinton și Sir Richard Branson.

Sarah Ransome, care spune că a fost o victimă a lui Epstein, a scris e-mailuri către un reporter în 2016, subliniind afirmațiile conform cărora ducele de York, fostul președinte american și omul de afaceri miliardar au fost filmați făcând sex cu prietena ei în ocazii separate.

Un articol din New Yorker, publicat în 2019, a relatat că Sarah Ransome a recunoscut că "a inventat înregistrările pentru a atrage atenția asupra comportamentului lui Epstein și pentru a-l face să creadă că are "dovezi care vor ieși la iveală dacă îmi face rău."

Un purtător de cuvânt al companiei lui Branson, Virgin, a declarat: "Respingem categoric toate acuzațiile făcute de Sarah Ransome. În 2016, doamna Ransome și-a retras afirmațiile, iar apoi, în 2019, după ce a rezolvat pretențiile sale cu Epstein și Maxwell, a recunoscut, de asemenea, pentru The New Yorker că înregistrările au fost doar o invenție."

"Acțiunile lui Jeffrey Epstein au fost abominabile și susținem dreptul la justiție pentru numeroasele victime afectate de abuzurile sale."

Timp de cinci zile, 215 documente au fost desecretizate la ordinul unui judecător american, după ce presa a luptat cu succes pentru a face publice numele și actele asociate cu acest caz.

Epstein a refuzat, de asemenea, să răspundă la întrebările legate de încercarea sa de a-l șantaja pe ducele de York după presupusa sa întâlnire Giuffre.

El a invocat al cincilea amendament, care este dreptul prevăzut de Constituția SUA de a nu spune nimic atunci când este interogat.

De asemenea, Epstein a fost interogat cu privire la ceea ce știa despre "preferințele sexuale" ale lui Andrew și dacă Virginia Giuffre "a povestit un comportament specific pe care prințul Andrew l-a cerut înainte de a avea relații sexuale cu aceasta."

Finanțatorul căzut în dizgrație a refuzat din nou să răspundă la întrebări.

Epstein a fost găsit mort în celula sa dintr-o închisoare federală din Manhattan în august 2019, în timp ce aștepta procesul pentru acuzații de trafic sexual. Moartea sa a fost declarată ca fiind sinucidere.

În New York, în iunie 2022, Maxwell a fost condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că l-a ajutat pe Epstein să abuzeze sexual de adolescente, în ceea ce un judecător a numit o "schemă oribilă" care a provocat un rău "incalculabil" victimelor.

Maxwell a fost reținută din iulie 2020, în ciuda încercărilor avocaților săi de a o elibera pe cauțiune. Ea a făcut apel, conform Sky News.

CITEȘTE ȘI:

Documentele Epstein: Păpușa prințului Andrew, "preferințele" lui Clinton și acuzațiile de orgie cu minori

Documente judiciare din cazul Epstein: Bill Clinton a "amenințat" o revistă să nu publice articole despre "bunul său prieten"

Prințul Andrew a avut parte de "masaje zilnice" când a vizitat proprietatea lui Jeffrey Epstein, potrivit noilor documente

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel