Vişinată fără zahăr. Cum se prepară. Rețetă specială. Vişinata poate fi preparată și fără zahăr, chiar dacă pare greu de crezut. Iată rețeta.
Vişinată fără zahăr. Cum se prepară. Rețetă specială. Potrivit reţetei tradiţionale, la 3 kg de fructe se foloseşte 1,5 kg de zahăr. Pui un strat de vişine, un strat de zahăr. Până când umpli recipientul trei sferturi. Puteți înlocui zahărul, cu miere de albine. Vişinata va avea o culoare mai închisă.
Vişinată fără zahăr. Cum se prepară. Rețetă specială. Astfel, la cantitatea de 3 kg de vişine, folosește 2 borcane de 800 de grame de miere, scrie click.ro. Trebuie să laşi borcanul la macerat și zilnic să agiți recipientul timp de vreo 10 zile. Alcoolul se pune după ce s-a format siropul.
Vişinată fără zahăr. Cum se prepară. Rețetă specială. La cantitatea de 3 kg puteți folosi 600 ml de alcool dublu rafinat de 96 de grade. Recipientul se închide apoi ermetic şi se păstrează la loc răcoros.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News