Vizită neașeptată a unui urs koala într-o gară - Video

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un koala a făcut o vizită neanunțată, într-o gară.

Citește și - Top cele mai "puţin inteligente" animale din lume

Agenţia guvernamentală Transport for New South Wales (NSW) a precizat că această vizită neanunțată determinat poliția să facă o scurtă intervenție, conform DPA, citată de Agerpres.

Ce a făcut ursul Koala, într-o gară, încă de la primele ore ale dimineții

Imaginile publicate arată un koala, care se plimbă pe peronul gării din Casula, o suburbie a Sydney-ului, chiar la primele ore ale dimineţii de vineri. 

„În timp ce făcea un tur al gării, un agent de tren a notificat Centrul de Control al Siguranţei, iar trenurile care veneau au fost avertizate să încetinească când treceau prin zonă. Cu ajutorul unor ofiţeri de poliţie din NSW, el şi-a găsit drumul înapoi spre tufişuri teafăr şi nevătămat”, a adăugat agenţia”, a declarat Transport for NSW într-o postare pe o rețea socială.

O mare populaţie mare de koala trăiește în zona de sud-vest a Sydney-ului, dar dezvoltarea urbană reprezintă o ameninţare tot mai mare pentru aceste specii de animale. Guvernul din New South Wales a investit milioane de dolari australieni în diferite proiecte de conservare cu scopul de a dubla numărul de koala din acest stat australian până în anul 2050.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel