Vlad Gheorghe, precizări despre speculațiile că "DREPT este partidul lui Mircea Geoană"

Vlad Gheorghe. Sursă foto: Facebook Vlad Gheorghe
Vlad Gheorghe. Sursă foto: Facebook Vlad Gheorghe

Fostul europarlamentar USR Vlad Gheorghe a făcut mai multe afirmații despre partidul DREPT și Mircea Geoană.

Citește și articolul - De ce a scăzut USR. Vlad Gheorghe: E cel mai bun exemplu de derapaj. Despre asta este vorba și publicul vede / video

Vlad Gheorghe a spus faptul că partidul DREPT nu este partidul lui Mircea Geoană și nu este ”făcut” pentru a-l susține pe acesta.

”Știu că sunteți sătui de partide, ce vă propun este doar o formă de organizare, că așa putem să ne păzim voturile. Fac un apel către toți candidații independenți din țară și din diaspora, către toate partidele mici, toți oamenii buni care vor să pună mâna la schimbarea României în bine să vină alături de noi!

Ce este DREPT

Toți cei care v-ați săturat de politica strâmbă din România, acum avem un partid DREPT și îi aștept alături de mine pe toți oamenii drepți care vor să se implice. DREPT este doar platforma juridică pentru ca independenții, partidele mici noi sau cele locale să poată candida adunând la comun toate resursele și să își poată apăra votul în secții. Facem #AlianțaIndependenților în Parlamentul României și învingem PSD, PNL și pe toți cei cu apucăturile lor!”, a scris Vlad Gheorghe într-o postare pe o rețea socială..

Apel către oamenii care vor să fie reprezentanți în secțiile de votare

”Ca să ne înțelegem. Am făcut ce trebuia ca să avem DREPTul la oameni în secțiile de vot. Acum facem curat – rămân numai oameni cu un trecut DREPT alături de noi”, afirmă Vlad Gheorghe.

”S-a tot vehiculat că e partidul lui Mircea Geoană. NU este adevărat. Nu este partidul lui Mircea Geoană, nu este «făcut» pentru Mircea Geoană, nu îl susține pe Mircea Geoană. Și nu mai credeți ce citiți pe la alții, că au tot interesul să scrie de toate, numai ca să ne pună piedici. Când o să mă hotărăsc pe cine susțin la alegerile prezidențiale veți afla de la mine, aici, așa cum am făcut mereu”, a mai scris Vlad Gheorghe.

Citește și - De ce a scăzut USR. Vlad Gheorghe: Despre asta este vorba și publicul vede / video

Amintim faptul că Vlad Gheorghe a criticat USR-ul pentru atacarea procurorilor, menționând că această acțiune contrazice lupta pentru justiție și anticorupție ce ar trebui să fie în ADN-ul partidului USR. Vlad Gheorghe a menționat că, în loc să se limiteze la un cerc restrâns de lideri, USR ar trebui să promoveze noi oameni. Conform acestuia, dacă oamenii din partidul USR sunt puțini, acest lucur este din cauza faptului că formațiunea politică i-a eliminat pe ceilalți, un fapt care este evident pentru public.

”Este cel mai bun exemplu de derapaj”

”Ăsta este cel mai bun exemplu de derapaj. În momentul în care tu ai lupta pentru justiție și anticorupție în ADN, să începi să ataci procurorii, indiferent de o opinie juridică sau alta, să nu înțelegi că trebuie să promovezi oamenii.

Ok, ai o problemă publică cu niște oameni. Teoretic ești un mare partid, promovezi alți oameni. Nu poate să spună cineva că s-au terminat oamenii într-un cerc restrâns de 5-6 persoane care conduceau. S-au terminat oamenii dacă pe toți ceilalți i-au dat afară, bineînțeles. Despre asta este vorba și publicul vede chestia asta.”, a spus Vlad Gheorghe. Vezi articolul complet aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel