Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu

captură video
captură video

Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe Oana Moșneagu! Totul s-a întâmplat în fața spectatorilor, vineri seară, chiar după premiera piesei în care joacă împreună.

Momente emoţionante pentru doi dintre cei mai iubiţi tineri actori din România! În urmă cu doar o zi a avut loc premiera spectacolului „Îmblânzirea scorpiei”, la Palatul Mogoșoaia. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au jucat împreună iar publicul a fost extaziat. Bucuria adevărată a venit la final când Vlad a scos inelul, s-a aşezat în genunchi şi a cerut-o pe Oana de soţie. Bineînţeles, frumoasa actriţă a răspuns DA!

Momentul inedit a fost surprins de Spy News, iar cererea în căsătorie live poate fi urmărită AICI

Toţi cei aflaţi la spectacol i-au filmat pe cei doi îndrăgostiți și le-au făcut galerie cu urale şi felicitări strigate din public.

Ce spuneau cei doi despre căsătorie în trecut

În urmă cu câteva luni, în exclusivitate la Xtra Night Show, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au vorbit despre căsătorie. Cei doi îndrăgostiți spuneau pe atunci că nu se grăbesc să-şi oficializeze relaţia şi în acte, şi asta pentru că - spuneau ei - sunt prea focusaţi pe cariera profesională.

Se pare, însă, că Vlad a simţit nevoia să facă şi asta, mai repede decât s-ar fi gândit vreodată aleasa inimii lui. Comentariile a mii de utilizatori s-au răspândit în online:

"Felicitări! Sunteţi minunaţi! Vlad, eşti un norocos!"

"Oana, Vlad, ce moment! Bravo vouă!"

"În sfârşit! Abia aştept să te văd mireasă, Oana!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel