Vlad Pascu rămâne în arest preventiv. Tânărul a fost internat într-o clinică medicală, deoarece s-a născut cu un singur rinichi și ar avea probleme de sănătate

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri acum mai bine de un an, este internat într-o clinică medicală.

Vlad Pascu va fi internat într-o clinică medicală, pentru a i se face consultații ce au legătură cu problemele de sănătate ale acestuia. Inculpatul din Dosarul 2 Mai s-a născut cu un singur rinichi, potrivit Ziua de Constanța.

Avocata tânărului, Sorina Stoica, a precizat că acesta a fost transferat de la Penitenciarul Poarta Albă la respectiva unitate spitalicească.

„În ceea ce privește cererile de control medical, în parte, au început să fie soluționate și în sens pozitiv, astfel că urmează chiar o procedură de internare în afara penitenciarului pentru consultații, în special afecțiunile clinice cu care acesta s-a născut, respectiv la inimă și la rinichi”, a declarat avocata Sorina Stoica

„La Constanța, deocamdată, deoarece logistica impune mari eforturi pentru intervenții la București”, a spus avocata în momentul în care a fost întrebată unde se află clinica.
 
Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Instanța a decis ca Vlad Pascu să rămână în arest prevenitv

Între timp, astăzi, Tribunalul Constanța a decis ca cererea lui Vlad Pascu de a fi plasat în arest la domiciliu să fie respinsă. Minuta ședinței:

Solutia pe scurt: În baza art.425 ind.1 alin.7 pct.1 lit.b Cod procedură penală rap. la art.206 Cod procedură penală, respinge ca neîntemeiată contestaţia formulată împotriva Încheierii din data de 14.08.2024, a Judecătoriei Mangalia, de inculpatul Pascu Matei Vlad, cetăţenia română, studii 12 clase, necăsătorit, fără loc de muncă, fără antecedente penale, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului prevăzute de art. 192 alin. (1), (2) şi (3), art. 196 alin. (1) şi (4), art. 336 alin. (2) şi art. 338 alin. (1) din Codul penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. (1) din Codul penal. În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală, obligă contestatorul inculpat Pascu Matei Vlad la plata sumei de 600 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în folosul statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 03.09.2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel