Vladimir Putin amenință SUA: Vrei pace, pregătește-te de război

Vladimir Putin amenință SUA: Vrei pace, pregătește-te de război / Foto: Kremlin.ru
Vladimir Putin amenință SUA: Vrei pace, pregătește-te de război / Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin a lansat noi amenințări la adresa SUA.

Președintele rus Vladimir Putin a spus că dacă Statele Unite vor să lupte cu Rusia, nu va fi un conflict asemănător celui din Ucraina, ci un război complet diferit, scrie Interfax.

"Pornim de la faptul că vrem pace și dacă ei (Statele Unite n.r.) vor să lupte cu Rusia, atunci acesta este un război complet diferit, aceasta nu este o operațiune militară specială. Uită-te în Orientul Mijlociu, există cu adevărat o operaţiune militară specială acolo? Se poate compara?",  a spus el într-un interviu cu jurnalistul Pavel Zarubin pentru programul "Moscova. Kremlinul. Putin" de pe postul TV "Rusia-1".

Vladimir Putin: Vrei pace, pregătește-te de război

Jurnalistul a publicat un fragment din interviu pe canalul său de Telegram. El i-a cerut președintelui rus să comenteze informațiile conform cărora o comisie a Congresului SUA a recomandat ca Statele Unite să se pregătească pentru un război simultan cu Rusia și China.

"Nu cred că acestea sunt niște gânduri sănătoase care vin în mintea oamenilor sănătoși, pentru că a spune că Statele Unite se pregătesc de un război cu Rusia, ei bine... ne pregătim cu toții de război, pentru că urmăm binecunoscutul principiu antic: vrei pace, pregătește-te de război", a mai spus liderul de la Kremlin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel