Vladimir Putin, anunț la ceas de noapte. "Și-au pierdut mințile"

Foto: Kremlin.ru
Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin a ținut un discurs în fața rușilor.

Președintele rus Vladimir Putin a făcut luni seară o serie de declarații importante. El a vorbit în principal despre rebeliunea organizată de Evgheni Prigojin, șeful Wagner. Potrivit liderului de la Kremlin, rebeliunea armată ar fi fost înăbușită în orice caz. "Și-au pierdut mințile", a spus Putin despre cei care organizat totul.

"Încercările de acțiuni de șantaj și de pornire a unei rebeliuni nu vor avea rezultate. A existat o consolidare a societății, printr-o poziție mai puternică și suntem sprijiniți de partidele politice, de confesiunile religioase și de întreaga societate rusească. Toată lumea a fost unită în jurul acestei responsabilități principale legate de soarta patriei mamă. Încă de la început toate acțiunile necesare de neutralizare a acestei amenințări au fost întreprinse.

Această revoltă armată ar fi fost oprită și distrusă în orice caz. În ciuda faptului că și-au pierdut mințile, acești oameni care s-au revoltat ar fi trebuit să își dea seama de acest lucru. În ciuda tensiunii fără precedent exercitate din exterior într-un moment în care tovarășii noștri mor pe front, organizatorii revoltei, care și-au trădat țara, au împins în această direcție care trebuia să fie oprită și dușmanii Rusiei, neo- naziștii, acești soldați ai Rusiei și personalul militar ar fi trebuit să își dea aseama că Rusia nu va pierde.

Putin spune că este dispus să-i ierte pe soldații care au participat la rebeliunea armată

Societatea noastră a fost fracturată, iar din cauza eșecurilor de pe front am avut și noi de pierdut, trebuie să contracarăm și tocmai de aceea, personalul din serviciile militare, soldații, cei din forțele de securitate, și-au dovedit loialitatea, credința. Totodată, știm că în mare parte acești luptători sunt patrioți și că au dovedit în mai multe rânduri curajul pentru că au eliberat Donbasul, au luptat pentru țară, de aceea încă de la început am făcut pașii necesari ca să evităm o mare vărsare de sânge, dar și pentru a-i face să înțeleagă că acțiunile lor sunt respinse în mod decisiv de societate, iar consecințele pentru statul rusesc ar fi fost foarte distructive de pe urma acestor aventurieri. Le mulțumesc soldaților care au luat decizia corectă, aceea de a opri vărsarea de sânge.

Avem astăzi posibilitatea să se încheie contracte cu Ministerul Apărării, astfel încât ei să se poată întoarce la momentul potrivit la cei care le sunt apropiați. Repet, pentru fiecare dintre dumneavoastră există această opțiune, opțiunea ca soldații să își recunoască greșelile. Îi mulțumesc președintelui Lukașenko și salut contribuția sa la o soluție pașnică. Repet, societatea rusească a făcut un pas decisiv care ne-a permis să depășim o situație foarte grea și vă mulțumesc", a spus Vladimir Putin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel