Vladimir Putin, derutat și incoerent în timpul unui discurs - Video

Vladimir Putin, derutat și incoerent în timpul unui discurs / Foto: Kremlin.ru
Vladimir Putin, derutat și incoerent în timpul unui discurs / Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin a fost surprins derutat și incoerent în timpul unui discurs.

Președintele rus Vladimir Putin a fost surprins într-un moment de confuzie. Liderul de la Kremlin a început să vorbească în timpul unei videoconferințe cu principalii producători ruși de drone incoerent și fără sens, pentru câteva secunde. Se pare că nimeni nu a înțeles ce a vrut să spună, de fapt, președintele rus.

"Ele sunt de înțeles. Neclar, da, și apropo și de înțeles, am vrut să spun. Neclar de depășit, dar și asta e clar", a spus, incoerent, Vladimir Putin.

Nu este clar despre ce voia, de fapt, să vorbească liderul de la Kremlin, dar Anton Gerashchenko, consilier al Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, se întreabă pe Twitter: "Discută Putin despre obiectivele "operațiunii militare speciale"?".

Putin ar face chimioterapie. Au apărut documente secrete despre boala dictatorului și o conspirație în Federația Rusă

Vladimir Putin face chimioterapie pentru cancer. Astfel de informații au apărut după scurgerea datelor din documente secrete care au fost culese de serviciile de informații americane, scrie rbc.ua, citând Mirror.

Așadar, potrivit unui raport al Pentagonului, președintele rus are cancer, iar generalii militari au planuri să "părăsească războiul din Ucraina" în timpul tratamentului său.  A avut loc o încălcare gravă în sistemul de securitate internațională, atunci când a avut loc o scurgere a multor dosare secrete care conțineau informații confidențiale despre Ucraina, Coreea de Sud, Israel și Emiratele Arabe Unite.

Informațiile despre Ucraina au inclus și estimări ale SUA cu privire la numărul de decese în ambele țări, precum și zvonuri despre nemulțumirile din rândul elitelor de la Kremlin. De asemenea, documentele menționează că generalul de rang înalt intenționează să "plece" sau să piardă în mod deliberat războiul în timp ce Putin urmează chimioterapie. Secretarul Consiliului Național de Securitate al Rusiei, Nikolai Patrushev, și șeful Statului Major General, Valeri Gerasimov, s-ar afla în spatele complotului.

Un alt document, care a constat din 53 de pagini, susține că în Rusia se pregătește o conspirație și o lovitură de stat pentru a-l răsturna pe actualul șef al Kremlinului. Raportul este intitulat: "Ucraina va afla despre un presupus complot rusesc de a "abandona" o așa-numită operațiune militară specială până pe 5 martie". Se presupune că tocmai la această dată Putin trebuia să înceapă chimioterapia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel