Vladimir Putin: "Engleza este o limbă grozavă". Ce spune liderul de la Kremlin despre familia sa, de obicei secretos în această privință

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Vladimir Putin a vorbit despre familia sa, un gest rar deoarece de obicei președintele rus este foarte secretos în această privință.

Președintele rus Vladimir Putin spune că „cei mici” din familia sa pot vorbi în limba chineză și o pot face chiar fluent. El a dezvăluit acest lucru în timp ce le vorbea luni elevilor de la o școală secundară din Kyzyl, Tuva.

„Apropo, există un interes din ce în ce mai mare pentru limba rusă în China și invers”, a spus Putin, potrivit unei traduceri publicate de The Telegraph, scrie Business Insider.

„Membrii familiei mele, cei mici, vorbesc fluent chineza”, a mai spus Vladimir Putin.

Se știe că liderul rus este secretos în ceea ce privește familia și viața personală. El evită de obicei să vorbească despre aceste subiecte, iar multe detalii legate de familia sa rămân încă un secret pentru public.

Se știe că Vladimir Putin are două fiice, Maria Vorontsova și Katerina Tithonova, cu fosta sa soție, Lyudmila Shkrebneva. Cuplul și-a anunțat divorțul în 2013.

În 2017, Putin i-a spus regizorului Oliver Stone în timpul unui interviu că este bunic, deși rămâne neclar câți nepoți are.

Prietenia dintre China și Rusia

Totuși, remarcile lui Vladimir Putin de luni nu ar trebui să fie surprinzătoare, având în vedere relația strânsă a Rusiei cu China. Beijingul a rămas un aliat economic apropiat al Rusiei, în pofida războiului declanșat de Moscova în Ucraina.

În februarie 2022, chiar înainte ca Rusia să invadeze Ucraina, liderul chinez Xi Jinping și Putin au declarat un parteneriat „fără limită”, după ce s-au întâlnit la cu ocazia Jocurilor de iarnă de la Beijing din acel an.

Vladimir Putin: Engleza este o limbă grozavă

Totuși, pe lângă aceasta, Vladimir Putin s-a grăbit să reamintească audienței sale că nu ar trebui să se concentreze doar pe limba chineză.

„Dar nu înseamnă deloc că ar trebui să uităm de interesul nostru față de limba engleză. Engleza este o limbă grozavă, a oferit umanității multe în ceea ce privește combinarea cunoștințelor și unirea oamenilor în domeniul culturii și așa mai departe. Nu respingem nimic, nu avem limbi inamice, nici măcar nu avem ţări inamice. Avem elite ostile în unele ţări care se luptă cu Rusia de secole" a mai spus Putin luni.

Reprezentanții Ministerului de Externe al Rusiei nu au răspuns imediat unei solicitări de comentarii din partea Business Insider.

Familia Alinei Kabaeva, amanta secretă a lui Putin, ținută departe de ochii presei. Cine sunt "socrii" liderului de la Kremlin

Alina Kabaeva, amanta secretă a lui Putin, a strălucit pe podiumurile de gimnastică. Inițial ea ar fi vrut să fie patinatoare, dar familia ei a luat o altă decizie. În orice caz, ea nu a putut evita o carieră sportivă, scrie Expres Gazeta. Unii spun că Putin s-a căsătorit în secret cu Kabaeva. Femeia i-ar fi născut liderului de la Kremlin 3 copii. Relația lor nu a fost niciodată confirmată oficial, dar există mai multe indicii care ar confirma faptul că cei doi sunt împreună, după ce Putin a divorțat de fosta sa soție, Ludmila, cu care are oficial 2 copii.

Alina Kabaeva încearcă să își țină familia departe de ochii presei. De fapt, în ultima vreme nici ea nu prea mai apare în public. Totuși, de-a lungul timpului, despre părinții ei presa a mai scris, mai ales că au fost și ei sportivi. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel