Vladimir Putin, întrebat de jurnaliști dacă va candida la următoarele alegeri din Rusia

Foto: Kremlin.ru
Foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin a fost întrebat de jurnaliști dacă va candida la următoarele alegeri din Rusia.

Președintele rus Vladimir Putin nu a răspuns la întrebarea despre posibilitatea participării sale la viitoarele alegeri prezidențiale din Rusia și a sugerat să se aștepte anunțarea datei votului, scrie Interfax.

"În conformitate cu legea, parlamentul nostru trebuie să ia o decizie la sfârșitul anului. Când decizia va fi luată, data alegerilor va fi anunțată, apoi vom vorbi", a spus Putin în cadrul unei ședințe plenare a Forumului Economicului de Est. 

VEZI ȘI: Putin îi răspunde lui Sunak, după ce premierul britanic a spus că președintele rus nu a avut curajul să se întâlnească cu liderii din G20


Putin propune "Ziua reunificării" pentru Rusia și teritoriile anexate din Ucraina. A trimis proiectul Dumei de Stat

Între timp, președintele rus Vladimir Putin a înaintat Dumei de Stat un proiect de propunere pentru instituirea unei "Zile a Reunificării" pentru Rusia și teritoriile ucrainene anexate. Potrivit proiectului respectiv, "Ziua Reunificării" ar urma să fie marcată la 30 septembrie.

Reamintim că Vladimir Putin a anunțat anul trecut anexarea ilegală a patru teritorii ucrainene: autoproclamatele Republici Populare Donețk și Luhansk (RPD și RPL), precum și regiunile Kherson și Zaporizhzhia. 

Proiectul de propunere va fi acum deliberat în Duma de Stat a Rusiei, unde va fi supus unui proces legislativ înainte de a putea fi promulgat. 

VEZI ȘI: Putin, ridicat în slăvi de Peskov: Nimeni nu poate să-i facă asta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel