Vladimir Putin va merge la școală pe 1 septembrie pentru a ține o lecție deschisă în fața elevilor ruși

Vladimir Putin va merge la școală pe 1 septembrie pentru a ține o lecție deschisă în fața elevilor ruși / Foto: Pixabay
Vladimir Putin va merge la școală pe 1 septembrie pentru a ține o lecție deschisă în fața elevilor ruși / Foto: Pixabay

Președintele rus Vladimir Putin va merge la școală pe 1 septembrie pentru a ține o lecție deschisă în fața elevilor.

Pe 1 septembrie, președintele rus Vladimir Putin, va susține o lecție deschisă - "Vorbiți despre ceea ce este important", la care vor participa 30 de școlari cu realizări academice remarcabile, câștigători ai competițiilor internaționale a informat serviciul de presă de la Kremlin, transmite Interfax.

În aceeași zi, Vladimir Putin, împreună cu președintele Kârgâzului, Sadyr Zhaparov, vor lansa, prin videoconferință, construcția a trei școli complete cu predare în limba rusă la Bishkek, Batken și Karakol.

Președintele Rusiei va participa și la ceremonia de deschidere a noilor instituții de învățământ din cinci regiuni rusești, tot prin videoconferință. Din cele relatate de presa rusă nu este clar ce este important pentru Vladimir Putin și ce anume vrea să le spună copiilor la acea lecție deschisă.

Copiii vor avea la examenul de istorie întrebări despre războiul din Ucraina

Totuși, este important de remarcat că în noul an școlar vor apărea întrebări despre evenimentele și personalitățile "operațiunii militare speciale" din Ucraina în sarcinile Examenului de stat unificat (USE) în istorie, de anul viitor.

Deci, într-una dintre sarcini, copiii vor trebui să organizeze evenimentele în ordine cronologică: semnarea acordurilor privind adoptarea regiunilor DPR, LPR, Zaporojie și Herson ca parte a Rusiei.

Într-o altă întrebare a examenului, în care este necesar să se compare evenimentul și participantul său, absolventul trebuie, în special, să cunoască numele comandantului diviziei de artilerie de rachete a Miliției Populare a RPD, Olga Kachura, care a murit în vara anului 2022.

În septembrie anul trecut, serviciul de presă al Rosobrnadzor a raportat că întrebări legate de operațiunea militară specială din Ucraina vor apărea în Examenul de stat unificat în istorie, după ce vor fi aduse modificările corespunzătoare în programele de lucru și manuale.

După cum a raportat ministrul Educației al Federației Ruse, Serghei Kravtsov, manuale de stat unificate despre istoria generală și istoria Rusiei pentru elevii din clasele a 10-a și a 11-a au fost deja pregătite pentru școli. Manualele de istorie actualizate pentru clasa a 11-a vor apărea în școli până la 1 septembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel