Vlase, jurământ la Cotroceni - video + update

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Ceremonia de depunere a jurământului de către Gabriel Vlase în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe va avea loc la Palatul Cotroceni, de la ora 13.00.  

Gabriel Vlase, propus de preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe (SIE), va depune joi jurământul la Palatul Cotroceni, după ce cu o zi în urmă plenul reunit al Parlamentului i-a acordat votul de încredere.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis în 14 iunie o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a deputatului PSD Petru-Gabriel Vlase. 

Update: Vlase a depus jurământul. Acesta a schimbat câteva cuvinte cu președintele Iohannis, care nu a făcut declarații oficiale.

La ceremonie nu a fost prezent nici preşedintele Senatului, nici preşedintele Camerei Deputaţilor. În schimb, a fost prezent preşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, senatorul PSD Claudiu Manda.

Gabriel Vlase şi-a înaintat joi demisia din Camera Deputaţilor şi inclusiv din funcţia de vicepreşedinte al acestui for legislativ.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel