Vlase, la șefia SIE. Orban: Am luat decizia de a...

Ludovic Orban
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat luni, 2 iulie, că liberalii îl susţin pe Gabriel Vlase la şefia Serviciului de Informaţii Externe (SIE).

"Am luat decizia de a sprijini propunerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru funcţia de şef la Serviciul de Informaţii Externe", a spus Orban, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL care a avut loc la Parlament.

Comisia parlamentară comună pentru controlul activităţii Serviciului de Informaţii Externe l-a avizat favorabil luni pe Gabriel Vlase pentru a ocupa funcţia de director al SIE. Preşedintele Klaus Iohannis a transmis în 14 iunie o scrisoare preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a deputatului PSD Petru-Gabriel Vlase.

Iohannis a explicat ulterior că a ajuns la nominalizarea deputatului PSD Gabriel Vlase pentru funcţia de director al SIE după o analiză atentă şi ţinând cont de experienţa şi pregătirea acestuia. Preşedintele a precizat că a fost propunerea sa şi că Vlase a acceptat nominalizarea: "A fost fix propunerea mea. Nu am avut niciun fel de discuţie cu PSD pe această temă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel