Volodimir Zelenski a ajuns la Casa Albă. Joe Biden: Acesta este singurul nostru obiectiv - Galerie foto

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns la Casa Albă.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ajuns la Casa Albă, acolo unde are o întâlnire cu președintele SUA, Joe Biden.

"Datorită hotărârii dumneavoastră de a apăra aceste principii, alături de partenerii și aliații noștri, americanii sunt hotărâți să se asigure că facem tot ce trebuie ca să fim alături de dumneavoastră. Acesta este singurul nostru obiectiv. Deci vă urăm încă o dată bun venit", i-a spus Joe Biden lui Volodimir Zelenski.

Volodimir Zelenski: Vom discuta despre armament și vom pune accentul pe apărarea aeriană

"Mulțumesc, domnule președinte, pentru aceste cuvinte călduroase și puternice, cuvinte pline de forță față de ceea ce fac ucrainenii Mă bucur să mă întâlnesc cu dumneavoastră. Ne-am mai întâlnit în acest an de mai multe ori și vă mulțumesc pentru invitație. Dialogul nostru ne arată că sunteți cu adevărat aliații noștri, lucru pe care îl apreciem. Apreciem și asistența oferită de Statele Unite ale Americii Ucrainei pentru a lupta contra Rusiei și a teroarei instalate de aceasta. Sunt la Washington pentru a afirma din nou intenția noastră de a ne apăra copiii, familiile, libertatea și democrația din lume.

Am început prin a le mulțumi membrilor Congresului SUA și tuturor celor care ne acordă un sprijin atât de important și am avut un dialog sincer și constructiv, și vreau să vă mulțumesc pentru încredere și sprijin, așa cum le-am mulțumit membrilor ambelor camere ale Congresului SUA.

Apoi am avut o întâlnire cu Prima Doamnă a SUA, aducând un omagiu victimelor nevinovate de la 11 septembrie la monumentul care le este dedicat. Este important pentru toți din lume să își aducă aminte de victimele terorismului, așa că domnule președinte abia așteptăm să discutăm în beneficiul națiunilor noastre și al întregii lumi. Vom discuta despre armament și vom pune accentul pe apărarea aeriană", a spus Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel