Volodimir Zelenski, mesaj în limba română. Ce a postat după ce a plecat din țara noastră - Video

Sursa foto: Presidency.ro
Sursa foto: Presidency.ro

Află în articol care este mesajul transmis de Volodimir Zelenski la plecarea din România.

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a postat un scurt mesaj în limba română pe pagina sa de Twitter, după ce a plecat din România.

"Mulțumesc, România!", a scris liderul ucrainean, postând un clip video de un minut şi 36 de secunde, un colaj cu imagini din vizita sa în țara noastră.

În clipul video apare momentul sosirii sale la Bucureşti, atunci când a fost întâmpinat de Luminiţa Odobescu, ministrul al Afacerilor Externe, dar și primirea de către preşedintele Klaus Iohannis. Totodată, aapre și semnarea declaraţiei comune prin care relaţia bilaterală între România şi Ucraina devine Parteneriat Strategic, dar şi întâlnirile cu premierul Marcel Ciolacu, preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă şi Alfred Simonis, preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor.

VEZI ȘI: Zelenski, reacție la întrebarea despre Șoșoacă. "Ori susţii Rusia, ori susţii Ucraina"

Volodimir Zelenski: Relaţiile noastre strategice creează o nouă forţă pentru întreaga regiune a Mării Negre

"La plecarea din România, mulţumesc preşedintelui Klaus Iohannis, guvernului român şi societăţii româneşti. Relaţiile noastre strategice creează o nouă forţă pentru întreaga regiune a Mării Negre.

VEZI ȘI: Șoșoacă, circ în Parlament, cu harta adusă pentru Zelenski. Chirieac arată decizia profund greșită: Toată presa mondială ar fi dat...

Când vom pune în practică toate planurile noastre, această parte a Europei va câştiga o nouă sursă de putere economică şi de securitate", a mai scris Volodimir Zelenski, într-o altă postare, de data aceasta în engleză, distribuită atât de Twitter, cât și pe pagina sa de Facebook, alături de un video în care președintele Ucrainei se află în avion și mulțumește României, vorbind în limba ucraineană.

VEZI ȘI: Când se termină războiul cu Rusia. Zelenski: Cred că știm, dar nu vă putem spune. Întrebați-l pe Trump

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel