EXCLUSIV  "Vom câştiga preşedinţia". Eugen Tomac, candidat ADU, sigur de victorie: "Îi spulberăm de nu se vor vedea"

Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru

Eugen Tomac, politician PMP și candidat al Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru Parlamentul European, a vorbit despre alegerile de duminică și cele din septembrie, despre care spune că este convins că partidul său le va câștiga.

"În Bucureşti, îi spulberăm de nu se vor vedea"

"Cel mai important lucru este că cetăţenii nemulţumiţi - şi numărul lor este din ce în e mai mare - faţă de actuala guvernare şi de toate măsurile pe care le-au luat - măriri de taxe şi impozite, introduceri de noi taxe, taxa pe soare, taxa pe apă, taxa pe boală - au o opţiune votabilă. Alianţa Dreapta Unită va lua cele mai multe voturi, după PSD şi PNL. În Bucureşti, îi spulberăm de nu se vor vedea", a spus Eugen Tomac, în emisiunea DC Votez, de la DCNews TV.

"Vom câştiga preşedinţia"

"Suntem în 2024. Alegerile de duminică sunt startul pentru toate celelalte competiții - pentru cea mai importantă bătălie, de la prezidenţiale, şi, evident, după septembrie, atunci când vom câştiga preşedinţia - sunt absolut convins - cine va da preşedintele ţării va avea un cuvânt greu de spus pentru campania de la alegerile parlamentare", a mai spus candidatul ADU.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel