”Vom recâștiga Casa Albă”. Trump promite să-l zdrobească pe Biden

Sursa foto Agerpres
Sursa foto Agerpres

Donald Trump s-a angajat în fața alegătorilor săi din New Hampshire să-l ”zdrobească” pe președintele Joe Biden, în alegerile din 2024, într-un discurs ținut joi.

”Marţi, Joe Biden a declarat oficial că îşi doreşte încă patru ani dezastruoşi" la putere, a criticat fostul preşedinte republican, informează Agerpres.

Donald Trump nu a avut cuvinte suficient de dure pentru a denunţa bilanţul succesorului său: o ţară cufundata în violenţă şi criminalitate, zdrobită de inflaţie, unde băncile "se prăbuşec"...

În 2024, America va avea de ales între "succes şi eşec", "securitate sau anarhie", "prosperitate sau dezastru", a estimat el pe un ton grav.

Fostul lider de la Casa Albă a organizat primul său miting de campanie după acuzarea sa istorică de către un tribunal din New York.

Donald Trump, în vârstă de 76 de ani, l-a criticat şi pe guvernatorul Floridei, Ron DeSantis - cel mai mare rival al său pentru nominalizarea republicană la preşedinţie, dar care încă nu şi-a declarat candidatura. "Se prăbuşeşte în sondaje", a spus el.

Donald Trump este favoritul republicanilor pentru a reedita lupta din 2020

Trump pare să fie favoritul pentru nominalizarea republicană, întrucât a acumulat un avans mare în multe sondaje ipotetice pentru alegerile primare ale Partidului Republican.

Un sondaj Morning Consult a constatat marți că Trump îl devansa cu 37 de puncte pe următorul său potențial contracandidat, guvernatorul Floridei, Ron DeSantis (R). Trump a avut sprijinul a 58% dintre potențialii alegători republicani chestionați pentru alegerile primare, în timp ce DeSantis a avut 21%, iar fostul vicepreședinte Mike Pence a avut 7%. Nici DeSantis și nici Pence nu s-au înscris în cursă.

Citește și: Anunțul lui Joe Biden l-a înfuriat pe Donald Trump: ”Cel mai rău președinte din istoria Americii"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel