Vot în ordine alfabetică la Convenţia PDL

sulfina barbu
sulfina barbu

Sulfina Barbu, preşedintele Comisiei de organizare a alegerilor din PDL, a afirmat că votul  delegaţilor pentru funcţiile de conducere din partid să se facă în ordine alfabetică, considerentul invocat fiind cel al operativităţii procedurii de vot.

Ne-am oprit la a doua variantă pentru că votare ar decurge mai repede. În cealaltă variantă, fiecare delegat ar trebui să-şi caute organizaţia şi apoi să-şi aştepte rândul să voteze tot în ordine alfabetică. Noi vrem ca procedura de vot pentru un singur delegat să nu dureze mai mult de un minut", a declarat Barbu.

Aceasta a negat informaţiile potrivit cărora comisia ar fi decis de mai multe zile ca ordinea în care se votează să fie stabilită de apartenenţa la organizaţiile judeţene.

PARADOX – Cum este protejată imaginea PDL de LUPTA dintre BLAGA și BOC

"De-abia în şedinţa de astăzi am stabilit acest lucru. Tot astăzi, am tras la sorţi şi ordinea în care cei trei candidaţi la funcţia de preşedinte îşi vor prezenta moţiunile", a mai spus Sulfian Barbu. Astfel, primul va fi Theodor Paleologu, urmat de Emil Boc, iar ultimul va fi Vasile Blaga.

Citeşte şi:

Vasile Blaga este dorit ca preşedinte al PDL, conform unui sondaj CSOP

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel