Voucherele de vacanță ajung la români în această vară? Răspunsul lui Radu Oprea, ministrul Turismului

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Ministrul Economiei și Turismului, Radu Oprea, a spus ce se întâmplă cu voucherele de vacanță ale românilor.

Ministrul Economiei și Turismului, Radu Oprea, a fost întrebat la Antena 3 CNN dacă românii vor beneficia în această vară de voucherele de vacanță.

"Pentru că aveți un proiect, acum sunteți și ministru și așteaptă oamenii să vadă, voucherele de vacanță să le primească și toți angajații din domeniul privat, mai lipsește votul decisiv cum ar veni. S-ar putea produce votul așa încât din această vară să beneficieze românii de aceste vouchere de vacanță? Mai susțineți proiectul?", a fost întrebat Radu Oprea.

Radu Oprea: Avem foarte mulți români care aleg să-și petreacă în străinătate vacanțele

"Este o întrebare la care colegii din Camera Deputaților vor răspunde pentru că relativ trebuie să ajungă la comisiile de specialitate, să dezbată, poate sunt și alte idei în afara celor care au fost exprimate la Senat, poate sunt amendamente... Este un circuit care cu certitudine va fi într-o perioadă imediat următoare. Legea respectivă, inițiativa respectivă a ajuns acum la Camera Deputaților.

Eu spun întotdeauna că dacă vrem să facem turism de calitate în România și am spus-o asociațiilor patronale, operatorilor din turism, trebuie să avem un raport preț-calitate raportat la servicii foarte corect. Avem foarte mulți români care aleg să-și petreacă în străinătate vacanțele. Este un deficit de 2 miliarde, 2 miliarde și jumătate. Gândiți-vă doar că jumătate din această sumă ar rămâne în România, nu cred că s-ar mai pune vreo problemă de finanțarea unei astfel de scheme de sprijin pentru toți cetățenii României", a răspuns ministrul Economiei și Turismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Știri recomandate
Cele mai noi știri
Cele mai citite știri
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel