VOUCHERE DE VACANȚĂ Voucherele de vacanță sunt o minune pentru industria turismului, dar și pentru românii care merg să viziteze țara cu tichetele de la stat. Chiar dacă măsura în sine este un beneficiu, oamenii se simt umiliți de cei din turism care profită.
VOUCHERE DE VACANȚĂ Pe un grup de discuții despre voucherele de vacanță, o persoană, care s-a adresat hotelierilor a întrebat ”de ce cazarea și masa sunt mai scumpe dacă se plătește cu vouchere? De exemplu, cazare cu bani 120 lei/noapte, cu vouchere de la 200 în sus. Nu-i corect așa. Este careva pe acest grup care are pensiune, să-mi explice?”.
VOUCHERE DE VACANȚĂ Printre răspunsuri, au fost și oameni care au avut experiențe plăcute cu voucherele de vacanță, plătind exact cât costa cazarea fără vouchere, dar și oameni care s-au simțit umiliți în propria țară de hotelierii care profită de pe urma unui beneficiu pe care ei îl primesc o dată pe an, când pentru unii poate fi singura vacanță sau prima după mulți ani.
VOUCHERE DE VACANȚĂ ”De hoți ce sunt. Eu nu știu de ce vă mai mirați de tot ce se întâmplă în țara asta, ar trebui făcute sesizări”, ”O fac pentru profit, ei știu că noi trebuie să folosim voucherele și atunci își măresc bugetul”, ”eu cu card am plătit, prin decontare directă, am dat 300 de lei, iar pe site era 230.”, ”Conform principiului *Dezbină și stăpânește!*. Lucrurile erau simplificate dacă mergeam în concediu și depuneam apoi factura costurilor pentru decontare. Mai ieftin și pentru stat, plus faptul că nu am mai fi fost nevoiți să trăim umilințe, peste umilințe...”, ”Pentru că ei au de câștigat și ridică prețurile! Având vouchere, nu avem de ales”, ”eu am plătit cash 130, cu vouchere era 200 pentru că zicea doamna că în fiecare lună trebuie să le trimită la București și să plătească curierul și valoarea acestora și li se reține un comision, așa zicea”.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu