Vrăjitoarea Sidonia spune că a prevestit crima de la Padina

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Vrăjitoarea Sidonia şi-a atenţionat copiii înainte de crima de la Pandina.

Vrăjitoarea Sidonia, mama celor trei fraţi acuzaţi de crima de la Pandina, spune că a prevestit tragedia. Ea susține în continuare că  fiii ei au fost atacaţi de bărbatul care a fost ulterior înjunghiat mortal. 

"Am avertizat copiii, să ştiţi. N-am ştiut că vor merge în acel loc. I-am avertizat pe copii să aibă grijă, că este un loc blestemat. Este văgăuna răului şi a diavolului acolo.

Eu îi transmit condoleanţe acestei femei, îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, dar acest om pur şi simplu mi-a nenorocit casa şi copiii şi familia. Nu se poate aşa ceva.

Vrăjitoarea Sidonia: Copiii s-au apărat şi ei cum au putut

Un om atât de mare, un om la vârsta lui să vină să-şi coboare mintea la copiii mei. La ce? Că se distrau, se plimbau ca tinerii şi ascultau muzică, n-au făcut nimic de rău la nimeni şi n-au deranjat pe nimeni.

Pur şi simplu s-au trezit de la acest om atacaţi, copiii s-au apărat şi ei cum au putut, că nu ştim cauza până ce n-o aflăm şi să luăm şi noi mai multe informaţii", a spus vrăjitoarea Sidonia pentru Antena 3 CNN.

Reamintim că un bărbat de 41 de ani a fost ucis în urma unei petreceri care a avut loc la un hotel din zona montană Padina. Victima se numea Sorin Anghel și era proprietarul unei firme de pază din Târgoviște. El ar fi sărit în apărarea soției sale, care ar fi fost ținta unor glume urâte făcute de cei trei suspecți reținuți de polițiști în acest caz. După ce s-au luat la ceartă, indivizii l-ar fi înjunghiat pe bărbat, care s-a stins în parcarea hotelului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel