EXCLUSIV  Vrei să ai părul fabulos? Ai nevoie de... bere. Dar atenție: Cum trebuie să o folosești / video

Fotografie de la Tamara Elnova: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/blonda-portret-elegan-a-par-lung-11900128/
Fotografie de la Tamara Elnova: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/blonda-portret-elegan-a-par-lung-11900128/

Vrei să ai părul fabulos? Ai nevoie de... bere.

Clătirea părului cu bere contribuie la îngroșarea firului de păr.

Acest pont ni l-a vândut Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie, într-o emisiune pentru DCNews și Spectacola.

„Berea este un remediu foarte cunoscut și pe care îl recomand. Complexul de B-uri pe care îl conține va da luciu și va reface firul de păr foarte bine. Dacă puteți trăi cu mirosul de după este minunat să folosim o sticlă de bere în momentul în care ne clătim părul”, a zis Ioana Marinescu.

Youtube video image

VEZI ȘI: De astăzi, căderea părului va fi istorie pentru tine. Pont pentru a-l proteja cât mai mult

Multe femei se confruntă cu problema căderii părului.

Dar nu este motiv de panică. Există soluții. 

„Probabil una dintre cele mai mari probleme ale scalpului este căderea părului. Acest lucru se întâmplă din foarte multe cauze: motive hormonale, motive mecanice, motive de mediu, de stres și motive genetice. Este foarte important, în rezolvarea problemei, să avem un produs cu care să ne simțim confortabil și unul care chiar să funcționeze. Grow Your Hair este un produs dedicat creșterii părului și care ajută la limitarea căderii acestuia. 

Dar să nu uităm ceva important: trebuie să fim înțelepte cu părul nostru. În general, în tinerețe facem tot felul de lucruri cum ar fi: ne punem extensii, vopsim părul foarte des, îl deteriorăm foarte tare. De fapt, nu doar în tinerețe chinuim părul. (...) Este foarte important să nu încărcăm foarte mult părul, adică să nu punem produse foarte multe pentru că nu o să știe la ce să reacționeze. Să-i dăm părului fix produsul care trebuie pentru problema pe care o avem. Dar dacă vrem pur și simplu un produs care să-l facă să arate wow, eu recomand Reparatrice Hair numărul 4. Este un boost fabulos pentru orice tip de păr”, a spus Ioana Marinescu.

VEZI ȘI: Culoarea părului contează dacă vrei un păr cât mai sănătos. Părul negru, de exemplu, nu se deteriorează atât de rău

Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie, într-o emisiune pentru DCNews și Spectacola, a spus că părul negru este mai rezistent decât cel blond.

„În general, părul cu pigment închis este un păr mult mai rezistent, și mult mai tonic, și mult mai lucios decât un păr foarte deschis. Pe de altă parte, modelul Ileana Cosânzeana, cu păr blond, pielea albă, ochi albaștri este absolutul. Doar că este destul de greu să fim blonde și fără probleme. Părul blond se menține greu, dar arată fabulos”, a zis Ioana Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel