Vrei să fii milionar?: Un profesor de religie, la doar două întrebări de premiul cel mare

Tudor Cojocaru
Tudor Cojocaru

La emisiunea ”Vrei să fii milionar?” din această seară  (joi, 19 aprilie) de la Kanal D, Virgil Ianțu va cugeta intens, începând cu ora 20.00, dacă să-i mai pună ultimele două întrebări profesorului de religie Tudor Cojocaru, pentru ca acesta să câștige premiul cel mare și să devină, astfel, primul câștigător al emisiunii.

Tudor Cojocaru, un concurent de 28 de ani, profesor de Religie in comuna Racaciuni (judetul Bacau), a raspuns aseara (miercuri, 18 aprilie) corect la intrebarea cu numarul 13, cea pentru suma de 100.000 de lei. Cursa pentru 1 milion de lei continua si astazi la “Vrei sa fii milionar?”, practic, redutabilul concurent mai are de raspuns corect la doar doua intrebari pentru a putea intra in posesia premiului cel mare.

In plus, Tudor Cojocaru si-a pastrat pana la acest moment si o varianta ajutatoare: “Schimba intrebarea” si, dupa cum a raspuns pana acum la intrebarile adresate de Virgil Iantu, are toate sansele sa devina primul castigator de la “Vrei sa fii milionar?”, mai ales că invitatul emisiunii are și un simț acut al umorului.

La intrebarea prezentatorului “Ce stii despre Woody Allen?”, concurentul a raspuns ferm: “Woddy Allen are ochelari”; “Si ce face cu ei?”, a replicat Iantu. “Priveste lumea”, a raspuns prompt profesorul din Racaciuni.

“Ai venit pentru bani?”, si-a continuat Iantu tirul intrebarilor. “Nu neaparat”, a venit raspunsul concurentului. “Atunci putem sa continuam jocul fara sa iti dam banii?”, l-a tachinat Iantu.”Daca va permite legea…”, i-a raspuns Tudor Cojocaru zambind amfitrionului emisiunii .

Deși ediția emisiunii ”Vrei sa fii milionar?” din această seară îi dă frisoane lui Virgil Ianțu, acesta a declarat: “Tudor Cojocaru are toate sansele sa ia milionul. M-as bucura enorm sa se intample asta!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel