Vrem un rezultat pozitiv cu FC Botoşani, spune antrenorul secund al echipei Gaz Metan, Ionuţ Stelescu

Antrenorul secund al echipei Gaz Metan Mediaş, Ionuţ Stelescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că partida de sâmbătă, din deplasare, cu FC Botoşani, din etapa a 4-a a Ligii 1 de fotbal, va fi una dificilă pentru elevii săi, însă speră la obţinerea unui rezultat pozitiv.

FC Botoşani are un început de campionat foarte bun, se află pe o poziţie de play-off, pe locul 3, este o echipă foarte bună, care chiar dacă a făcut schimbări în lot şi pe banca tehnică arată bine. Noi sperăm să aducem punct sau puncte, să marcăm şi să avem un rezultat pozitiv. Am urmărit meciul lor cu FCSB dar şi partidele cu celelalte echipe cu care au jucat, în funcţie de ce am văzut vom lua măsurile care se impun, să contracarăm atuurile lor, a spus Stelescu.

El a menţionat că impedimente ar putea fi temperatura de la ora jocului şi oboseala în urma unei deplasări lungi până la Botoşani, menţionând totodată că are şi o absenţă importantă în lot, mijlocaşul Neluţ Roşu.

La rândul său, atacantul Sergiu Buş a arătat că medieşenii vor să facă un joc cât mai bun, fiind nemulţumiţi de rezultatele obţinute în primele trei etape.

Vrem un rezultat pozitiv. Nu suntem mulţumiţi de ce puncte am luat în primele trei meciuri, va fi foarte greu, dar au şi ei punctele lor slabe. Dorim să venim cu un rezultat pozitiv. Pe teren propriu, FC Botoşani este o echipă mai arţăgoasă, deci nu va fi uşor, însă vrem să înscriem. Nu contează cine marchează, importantă este echipa, să o ajutăm, iar noi atacanţii să marcăm, a spus Buş.

Meciul de sâmbătă va începe la ora 15:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel