Vreme caldă, cu temperaturi de vară

Vremea se va menţine joi mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii octombrie, cu maxime ce se vor încadra între 22 şi 30 de grade şi minime, în general, între 5 şi 15 grade, anunţă Administraţia Naţională a Meteorologiei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

În cursul zilei de vineri vremea va fi frumoasă, cu cer variabil şi valori termice mult mai ridicate faţă de mediile climatologice ale perioadei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 31 de grade.

Începând cu orele serii, se va înnora treptat în jumătatea de vest a ţării, unde pe arii relativ extinse vor fi averse însoţite şi de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat cu intensificări locale, în special în Câmpia de Vest, pe litoral şi la munte.  Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 15 grade.

La Bucureşti vremea se menţine mai caldă decât în mod mod obişnuit cu o maxima termică de 27-29 de grade, iar minima de 8-11 grade.  Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel