Vreme rece, vânt și ninsori în weekend. Vezi prognoza pe trei zile

vreme
vreme

Sfârșitul săptămânii vine cu vreme rece, vânt, ninsori și precipitații mixte. Meteorologii avertizează că sunt condiții de formare a poleiului

Vineri, umbrelele nu trebuie să vă lipseacă dacă locuiţi în Oltenia, Muntenia sau în Dobrogea. Ploaia își va face simțită prezența. Precipitațiile mixte for duce la formarea poleilui în Banat şi pe arii restrânse în Crişana şi în sudul Moldovei. În Maramureş şi în nordul Transilvaniei va ninge slab. Vor fi minus 2 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în Banat.

Capitala nu se va bucura de soare. Va fi dominată de ploi. Temperaturile vor fi de 3-4 grade, uşor peste normalul termic al datei din calendar. Sâmbătă se va răci în toată țara. Temperaturile, deși normale pentru această perioadă, vor fi cu 5-6 grade mai scăzute decât vineri. Vor fi de la minus 5 grade în depresiunile din estul Transilvaniei până la cel mult 5 grade în sudul litoralului. Ninsorile vizitează sud-estul, estul, centrul și muntele şi doar izolat celelalte regiuni,  iar vântul îşi face simţită prezenţa din plin la munte, în sudul Banatului şi în Oltenia. Și în Capitală va ninge, iar temperaturile se vor ridica până la cel mult 2 grade. Duminica, nu mai cad precipitaţii, însă ceaţa cu depunere de chiciură își va face apariția în zonele joase. Norii se mai răresc, însă noaptea, în vest, se adună din nou şi aduc ninsori. Bate vântul mai tare în Banat şi la munte. Vor fi minus 10 grade în estul Transilvaniei şi 4 grade în sudul Banatului. În Capitală, duminică, soarele se va strecura printre nori, dar va aduce și vânt mai puternic. La amiază, temperaturile nu vor depăși zero grade. Săptămâna viitoare aduce câteva grade în plus. Vor fi între minus 4 şi 6 grade. Va ploua în Banat, în Crişana şi în Maramureș. În Oltenia vor fi precipitaţii locale. Şi ceaţa va fi prezentă, asociată trecător cu burniţă sau fulguială, mai ales dimineaţa în sud şi în nord-est. De marţi până vineri va fi mai cald decât în mod normal, dar vor fi precipitaţii, temporar, în toate regiunile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel