Vremea de vară se menține și marți

Pentru marți se anunță  aceeaşi vreme călduroasă, cu temperaturi maxime cuprinse între 26 de grade în nordul Moldovei, la Suceava şi în depresiunile transilvane şi 35 de grade, izolat prin Lunca Dunării.

Va fi timp frumos, chiar dacă se mai adună norii şi izolat lasă averse slabe şi descărcări electrice în nordul ţării şi la munte. Vântul va sufla slab până la moderat. Şi în capitală marţi va fi o zi caldă, cu cer variabil şi vânt slab. Temperatura urcă la amiază în jurul valorii de 34 de grade.

Miercuri este din nou cald şi frumos, dar nu este exclus ca după-amiază, izolat, în zona de munte, să fie şi din nou, câteva ploi scurte. Vântul suflă slab şi moderat, iar temperaturile maxime, comparabile cu cele de marţi, se vor încadra între 26 de grade la Miercurea Ciuc şi 35 de grade în sudul extrem la Alexandria şi Giurgiu. În sudul ţării, de altfel, putem vorbi de vreme caniculară la amiază, dar căldura nu va continua şi în zilele următoare.

Miercuri la Bucureşti este frumos şi la fel de cald ca şi marţi. Meteorologii anunţă cer mai mult senin şi vânt moderat. Temperatura maximă ajunge din nou în jur de 34 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel