Vremea face ravagii în Tulcea. Mai multe localităţi au rămas fără energie electrică

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile, mai multe localități din Tulcea au rămas în această dimineață fără energie electrică, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Au fost afectați şi locuitori din municipiul Tulcea, oraşele Babadag şi Măcin şi satele Iazurile, Valea Nucarilor, I.C. Brătianu, Sarichioi, Stejaru, Gorgova, Maliuc, Frecăţei, Cataloi, Jurilovca, Dorobanţu, M. Kogălniceanu, Topolog, Murighiol, Smârdan, Vulturu şi Somova.

Conform unui comunicat emis de societatea E-Distribuţie, echipele Reţele Electrice Dobrogea şi ale contractorilor au depus eforturi pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică pentru a restabili alimentarea cu energie electrică. Alimentarea a fost restabilită la circa 40.000 de clienţi din zonele afectate de condiţiile meteorologice severe, iar la ora 8,00 alimentarea cu energie electrică era întreruptă în 95 de localităţi, pentru circa 60.000 de clienţi, în special în judeţele Constanţa şi Tulcea.

'Tehnicienii lucrează pentru a repune în funcţiune 99 de linii de medie tensiune. Pentru a remedia avariile cât mai curând posibil, în această dimineaţă au fost transferate echipe suplimentare de la regiunea Muntenia, împreună cu echipamente de intervenţie, inclusiv grupuri electrogene mobile.

Continuăm să colaborăm cu autorităţile centrale şi locale pentru a identifica şi repara defecţiunile provocate de vreme, iar echipele vor rămâne pe teren până la reluarea alimentării pentru toţi clienţii afectaţi', potrivit comunicatului emis de furnizorul de energie electrică, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel