EXCLUSIV  Vremea pe 1 iunie. Prognoza meteo pentru primul weekend de vară. Coțofan, director în ANM: Sunt vești bune. Trecem peste normalul perioadei

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @freepik

Cum va fi vremea în primul weekend de vară din 2024. 

”Vestea cea bună este că nu așteptăm 1 iunie cu paltonul. Cel puțin și pe zona de litoral, așteptăm o încălzire cu temperaturi maxime începând de vineri, sâmbătă, duminică, în zona Constanței, cuprinse între 22, 23 și 28, 29 de grade. Cred că și operatorii din turism primesc cu mare bucurie această veste, turiștii de asemenea. Sunt vești bune față de ce am avut până acum” a declarat directorul C.M.R. Dobrogea din cadrul Administrației Naționale de Meteorologie, Dumitru Marius Coțofan, pentru DCNews. 

Acesta a precizat că zilele acestea au fost caracterizate de temperaturi normale pentru data din calendar, dar și de instabilitate, ”cu precipitații bogate care au venit foarte bine pentru rezerva de umiditate a solului”. Directorul din ANM a dat exemplul unei localități unde a plouat atât de mult încât s-au înregistrat 75 l/mp. 

Dumitru Marius Coțofan a completat: ”În weekend, vom trece peste normalul perioadei. Până acum eram la nivelul unor temperaturi normale pentru martie, aprilie”. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel