Vremea se încălzește, apoi vin ploile. Alina Șerban, ANM: Această încălzire va fi de scurtă durată, să ne bucurăm de ea

Se încălzește, apoi vin ploile. Alina Șerban, ANM: Această încălzire va fi de scurtă durată, să ne bucurăm de ea / Foto: Pixabay
Se încălzește, apoi vin ploile. Alina Șerban, ANM: Această încălzire va fi de scurtă durată, să ne bucurăm de ea / Foto: Pixabay

Alina Șerban, meteorolog ANM, a spus cum va fi vremea în zilele următoare.

Alina Șerban, meteorolog ANM, a spus  cum va fi vremea în zilele următoare, precizând că temperaturile vor crește, apoi vremea se va răci din nou.

"Vremea deja s-a încălzit încă de ieri, timid aș putea spune, dar această încălzirea va continua, atât astăzi, dar mai ales în zilele următoare, până duminică pentru jumătatea de sud a teritoriului. Putem privi în această animație termică masa de aer cald, în nuanțe de roșu, cum se deplasează către zona țării noastre și va determina temperaturi din ce în ce mai ridicate după-amiaza, adică maxime de 25-27 de grade în partea de sud și de vest a teritoriului, mai ales vineri, sâmbătă, iar duminică în jumătatea sudică.

De ce spun acest lucru? Se poate observa această prăbușire de aer rece, nuanțele de violet intens și de albastru, care vor determina o răcire a vreme de duminică în regiunile nordice și nord-vestice, iar la începutul săptămânii viitoare în toată țara, astfel încât această încălzire va fi de scurtă durată, să ne bucurăm de ea.

Alina Șerban: ANM: Săptămâna viitoare se răcește în toată țara

Va ține în weekend până duminică în jumătatea sudică, iar duminică seara se va răci și vor veni și ploile. Mare atenție, la început în jumătatea nordică, iar apoi și celelalte regiuni. Vorbim despre averse, descărcări electrice, posibil și cantități mai importante de apă, iar săptămâna viitoare se răcește în toată țara.

Și în Capitală, vreme frumoasă, mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă. Maximele vor urca la 26-27 de grade în weekend", a spus Alina Șerban la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel