Vremea se încălzește ușor, ziua. Meteologogii avertizează că vom avea temperaturi și de 28-29 de grade

FOTO: Freepik @tawfiqulislam
FOTO: Freepik @tawfiqulislam

Cum va fi vremea în perioada următoare, după câteva zile cu cod de vânt puternic care a dus la scăderea temperaturilor în aproape toată țara.

După câteva zile de cod de avertizare de vânt puternic, care a dus și la rafale cu puterea unui uragan, vremea dă semne că se îndreaptă, însă noaptea temperaturile se mențin scăzute.

Meteorologul Oana Păduraru a explicat la ce trebuie să ne așteptăm în zilele viitoare.

”Zilele următoare ne așteptăm la o creștere ușoară și treptată a valorilor termice, însă deocamdată atât noaptea, cât și dimineața, va fi destul de frig în nordul Moldovei și în depresiunile din estul Transilvaniei, unde  temperaturile vor coborî până spre minus 2, minus 3 grade, dar și în restul zonelor țării având în vedere că cerul va fi mai mult senin, radiația nocturnă va fi destul de intensă, iar temperaturile vor fi în continuare chiar și sub cele normale pentru această perioadă pe parcursul nopților.

În cursul zilelor, într-adevăr, se va resimți această încălzire a vremii, mai ales că și vântul a mai slăbit în intensitate și nu va mai crea probleme, astfel temperaturile vor ajunge spre mijlocul acestei săptămâni până spre 24, chiar 25 de grade în regiunile sudice.

Tendința de încălzire a vremii va continua până la finalul săptămânii, astfel că vineri ne așteptă, din datele pe care le avem la acest moment, chiar și la valori de 28-29 de grade în sudul Munteniei”, a declarat meteorologul Oana Păduraru la Realitatea Plus.

Brună și ceață, în depresiuni

”În ceea ce privește restul fenomenelor meteo care sunt de așteptat în această săptămână, atâta timp cât vom avea  parte de temperaturi negative, adică următoarele două nopți, ne așteptăm și la brumă, mai ales în depresiuni și nordul Transilvaniei, dar și în zonele subcarpatice, iar tot noaptea și dimineața ne așteptăm la ceață, mai ales în depresiuni, iar ploile vor fi prezente în zonele montane”, a mai spus meteorologul.

Citește și: Vine frigul. Elena Mateescu, ANM: Minimele vor fi unele coborâte, până la -2 grade

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel