Vremea se va menține caldă în perioada următoare. Elena Mateescu (ANM): Vom avea și ploi slabe sâmbătă și duminică

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Ryzhkov Oleksandr
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @Ryzhkov Oleksandr

Elena Mateescu, directorul ANM, a intervenit telefonic la Antena3 CNN unde a oferit prognoza meteo pentru această perioadă. 

Elena Mateescu a oferit prognoza actualizată. Potrivit acesteia, vremea se va menține caldă în perioada următoare. 

„În continuare avem o vreme mai caldă decât în mod obișnuit. Dacă astăzi, în partea de sud-vest a țării, am atins din nou valori de 13-14 grade, cu 12 grade în Capitală, mâine contăm pe același ecart al valorilor maxime, de la 5 până la 14 grade, sâmbătă chiar mai cald, 14-16 grade, în special în partea de vest a țării, respectiv în Banat și Crișana.

În partea de sud, vom vorbi de temperaturi maxime de 10-12 grade Celsius, inclusiv în Capitală, o maximă de 10-11 grade Celsius.

Și semnalul pentru o vreme mai caldă decât în mod obișnuit, având în vedere ecartul temperaturilor maxime de la valori cu mici variații de la o zi la alta, în următoarele zile, de la 3 la 14-16 grade Celsius, va fi de interes cel puțin până la finalul celei de-a două decade a lunii februarie.

Din punct de vedere al regimului de precipitații, contăm pe ploi slabe, în special în partea de est, sud-est, a țării pentru ziua de sâmbătă. Duminică, de asemenea, posibil izolat în vest, nord-vest, astfel încât, în general, o vreme caracterizată de temperaturile mai ridicate decât în mod obișnuit pentru perioada în care ne aflăm.", a spus  Elena Mateescu la Antena3 CNN. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel