Vulpița de la Acces Direct aprinde internetul! După ce l-a părăsit pe Viorel și și-a dat ultimul născut la stat în plasament, Veronica Stegaru s-a afișat cu noul iubit

foto: captură Instagram Vulpita Official
foto: captură Instagram Vulpita Official

După despărțirea de Viorel, "Vulpița" și-a dat inima unui bărbat mult mai în vârstă decât ea. Și-a lăsat cei doi copii mai mari în grija lui Viorel iar pe ultimul născut l-a dat în plasament la stat, așa că acum femeia are tot timpul să iubească din nou și să-și dedice timpul noii relații.

Veronica Stegaru pare să fi găsit din nou dragostea adevărată, după separarea de Viorel, bărbatul cu care a devenit cunoscută la televizor. Prin emisiunea "Acces Direct" cei doi au devenit celebri, însă faima nu a durat mai mult de un an. Veronica și Viorel s-au întors la Blăgești și și-au văzut de viața lor în continuare, departe de camera de hotel din București și de camerele de filmat. Au rămas, însă, vizibili în online, mai ales Vulpița care are încă activitate pe Instagram, Tik Tok și YouTube. Așa s-a aflat și despre noul ei iubit.

Cu puțin timp în urmă, Veronica și-a luat rămas bun de la Viorel în grija căruia au rămas copiii mai mari pe care îi aveau împreună. După ce a adus pe lume un al treilea copil, a decis să îl lase în custodia statului, așa cum au relatat sursele Spynews, pentru că nu are posibilități financiare să-l crească. 

Veronica are un nou iubit?

Relația dintre Veronica și Viorel a fost marcată de numeroase certuri și împăcări și dădeau semne de mult cum că nu ar putea avea o viață liniștită împreună. Din păcate, Veronica a fost nevoită să își lase copiii în custodia fostului soț, iar cel mai mic dintre ei a fost plasat în grija statului. Cu toate acestea, viața pare să îi surâdă din nou.

Chiar înainte de despărțirea oficială de Viorel, Veronica ar fi căzut în brațele lui Dumitru Cătălin. Noua presupusă relație a fost o surpriză pentru mulți, având în vedere contextul recent al separării de soțul ei. Cu toate acestea, Vulpița pare să iubească din nou cu pasiune și entuziasm.

Una dintre cele mai recente postări de pe contul de Instagram al Veronicăi Stegaru a atras atenția publicului. În fotografie, aceasta apare alături de noul său partener, Dumitru Cătălin. Cei doi poartă aceleași ținute, semn că împart nu doar momente romantice, ci și preferințe vestimentare. În fundal, se aude o melodie de dragoste, subliniind astfel natura sentimentelor lor.

Fotografia îi surprinde pe cei doi apropiindu-se, sugerând că se simt confortabili și fericiți unul în compania celuilalt. Deși Veronica Stegaru nu a dezvăluit prea multe detalii despre Dumitru Cătălin, este evident că cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Se pare că noul partener de viață al Vulpiței este cu mult mai în vârstă decât ea. Cătălin a postat prima dată imagini cu Vulpița în urmă cu o săptămână, când fanii săi de pe TikTok au rămas șocați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel